Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Wellness pobyty na Vysočině, pivní lázně, relaxační procedury a masáže
Široký výběr relaxačních procedur a masáží, pivní lázně, saunu i vířivku, to vše si můžete užít v Jihlavě, v luxusním Hotelu a restaurantu Tři Věžičky.
Alergologie, imunologie a ordinace praktické lékařky, Klatovy
Alergologie, imunologie a ordinace praktické lékařky MUDr. Heleny Jiráskové v Klatovech, zajišťuje komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči o pacienty.
Přípravky na opalování s vysokou UV ochranou - opalovací krémy, mléka, spreje pro děti, na citlivou pleť
V Lékárně U kašny Uherský Brod zakoupíte přípravky na opalování s UV ochranou - opalovací krémy, mléka, spreje i oleje. Vyberete si vhodný přípravek pro děti i na citlivou pleť.
Soukromá gynekologická ambulance v Brně, těhotenská poradna, screeningová vyšetření
Kvalitní zdravotní péče v oblasti gynekologie se Vám dostane v brněnské ambulanci Gynekologie MUDr. Jana Dufková DUGY s.r.o. Profesionální přístup doplněný o příjemné prostředí i osobní přístup.
Ortopedická ambulance Praha 2 - pro dospělé a děti
Profesionální péči a vyšetření pohybového aparátu nabízí dospělým i dětem ortopedická ambulance zdravotnického střediska KCK SALVE spol. s r.o. v Praze.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Kolaudace studní a vrtů – odběry a rychlé rozbory vody
Máte na Vašem pozemku novou studnu nebo vrt? Pro úspěšnou kolaudaci kontaktujte Vodohospodářskou laboratoř Říčany, s.r.o., kde nabízí odběry a rozbory vody dle platné legislativy.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vod
Prstové dlahy, sádrová obinadla i syntetické fixace Praha – ošetření zlomenin i distorzí (podvrtnutí)
Prstové dlahy, sádrová obinadla i syntetické fixace od společnosti ERILENS s.r.o. z Prahy spolehlivě ošetří zlomeniny či podvrtnutí a urychlí jejich hojení.
Praktický lékař a internista – ordinace Praha
Máte svého praktického lékaře? Pokud svého lékaře teprve hledáte a jste z Prahy, vyhledejte služby MUDr. Evy Kusákové.
Těhotenský screening – zjištění některých vrozených vad, vyšetření těhotných žen
Vyšetření těhotných žen s chronickými chorobami, hodnocení screeningu vrozených vad - speciální vyšetření krve v rámci prenatální diagnostiky zajišťuje Genetika Ostrava s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Přístroje pro domácí ústní hygienu
Široký výběr přístrojů pro ústní hygienu v domácím prostředí zakoupíte na eshopu nebo v prodejně společnosti ELPEN-BRAUN.
Prodej, servis Bodystat, analyzátor složení těla - bioimpedanční analýza
Společnost OPTING servis Luboše Ševčíka v Ostravě Vám jako specialista na laboratorní a zdravotnickou techniku exkluzivně nabízí bioimpedanční analyzátor složení těla - Bodystat.
Soukromá lékárna v Chotěboři, bezplatný rozvoz inkontinenčních pomůcek domů, zdravá výživa
Široký sortiment zdravé výživy včetně bezlepkových potravin naleznete v Chotěboři, kde sídlí Zdravá lékárna Chotěboř JaBo s.r.o. Snažíme se uspokojit potřeby i těch nejnáročnějších zákazníků.
Rozbor pitné vody Kladno - pro externí firmy, soukromé osoby i obce
Rozbor pitných nebo odpadních vod v Kladně zajišťují Středočeské vodárny a.s. V rámci společnosti provádíme interní rozbory, avšak pro externí firmy, obce nebo i soukromé osoby provádíme rozbory také. Nabízené laboratorní služby: - hydrobiologický a mikrobiologický rozbor - základní chemický rozbor - anorganickou a speciální organická ...
Sluneční brýle s testem na propustnost UV záření
Chraňte své oči nejen při slunečném počasí se slunečními brýlemi s testem propustnosti na UV záření z Oční optiky Cvikr, která se nachází na Praze 9.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Stomatologická laboratoř, fixní i snímací zubní protetika, implantáty
Stomatologická laboratoř Oldřišky Pochmannové v Praze realizuje fixní i snímací zubní protetiku, implantáty, můstky keramické, kovokeramické, zirkonové.
Rozbory odpadní vody Praha – povinné ověření účinnosti čištění
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. nabízí odběry a rozbory odpadních vod nejen z domácích čistíren k povinnému ověření účinnosti čištění.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vod
Dětská stomatologie Praha – první návštěva a ošetření
Na klinice Dental Office H33 v Praze na oddělení dětské stomatologie se postarají o zoubky nejmenších pacientů od jejich první návštěvy.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Lékárna v Mutěnicích, léky, zdravotnické potřeby, kosmetika
Lékárna Mutěnice - PharmDr. Karla Staňová, prodej léků, léčiv volné prodejných a na předpis, zdravotnických potřeb, vitamínů, homeopatik, sportovní výživy, kosmetiky.
Gynekologie Hradec Králové, preventivní a léčebná péče, ultrazvuk
Gynekologická ordinace DoMeNa Gyn s.r.o. v Hradci Králové zajišťuje preventivní, diagnostickou a léčebnou péči všem ženám, těhotným či v období menopauzy.
Ordinace praktického a závodního lékaře pro dospělé
Pokud hledáte v okolí Ženklavy ordinaci praktického a závodního lékaře pro dospělé, obraťte se na ordinaci MUDr. Naděždy Ostré, kterou naleznete v obci Ženklava.
Hospicová komplexní péče pro nevyléčitelně nemocné pacienty v pokročilém stádiu nemoci
Kvalitní a citlivou péči vedoucí ke zmírnění důsledků onemocnění pacienta poskytuje zdravotnické zařízení Hospic Frýdek - Místek, p.o. Zajistíme, aby Vaši blízcí nebyli v posledních chvílích sami.
Hemeroidy – hemoroidy, Praha, Brno
Existuje mnoho nemocí, které vám můžou znepříjemnit život. V ON CLINIC – ProctoClinic vám pomůžeme alespoň s jednou nepříjemnou nemocí – hemoroidy (nebo lidově hemeroidy).
ON CLINIC, s.r.o. Léčba hemoroidů Praha
Stomatologická ordinace, zkušená zubní lékařka na Hodonínsku s mnohaletou praxí
Komplexní stomatologické služby včetně preventivní péče a dentální hygieny Vám zajistí zkušená MUDr. Helena Grmelová - Zubní lékařka ordinující v obci Velká nad Veličkou.
Free-style masáže - uvolňující a hluboce relaxační i k řešení různých problémů
Profesionální masér Ing. Petr Fiala ve svém masérském salonu v Ostravě-Porubě Vám poskytne Free-style masáž, která je uvolňující, hluboce relaxační a dochází při ní k psychickému i fyzickému uvolnění.
Vyšetření v genetické ordinaci – testy na vrozené vady, dědičné onemocnění
Komplexní genetické vyšetření v ordinaci společnosti GENETIKA s.r.o. Ostrava – testy na vrozené vady, dědičné onemocnění, vyšetření partnerů při neplodnosti, onkogenetika, vyšetření těhotných žen.
Genetika Ostrava s.r.o.