Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Masáže, odpočinek, sauna, lázně - wellness hotel Jihlava
Prožijte klidný odpočinkový den v lázních, dopřejte si masáž a saunu v krásném a příjemném prostředí Hotelu a restaurantu Tři Věžičky v Jihlavě.
Lázeňské zařízení, léčba pohybového aparátu a obezity, Jeseníky
Státní léčebné lázně Bludov v podhůří Jeseníků nabízí dětem a dospělým léčbu pohybového aparátu a obezity pod vedením zkušených lékařů, fyzioterapeutů a nutričních specialistů.
Péče o člověka alternativními metodami, psychoterapie, řešení závislostí, pedagogika
S psychickými problémy, posílením sebevědomí i vzděláváním a výchovou dětí Vám pomůže expert na tuto problematiku Mgr. Miroslav Jirman z Plzně. Společně najdeme cestu k harmonickému životu.
Pitná voda – odběry rozbory Praha – výsledky již za 7 pracovních dnů
O odběry pitné vody a rychlé výsledky již za sedm pracovních dnů se postará v Praze a okolí tým odborníků z Vodohospodářské laboratoře Říčany, s.r.o.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vod
Dentální hygiena včetně Airflow dokonale odstraní zubní plak
Starejte se o svůj úsměv a navštěvujte pravidelně dentální hygienu v zubní ordinaci VICTORIA - DENT, s.r.o. na Praze 6, kde Vám pomocí techniky Airflow odstraní zubní plak i nežádoucí pigmentaci.
Ubytování v luxusním Wellness apartmánu Vám zajistí relaxaci, odpočinek a soukromí
Relaxační a komfortní ubytování v romantickém prostředí naleznete v luxusním Wellness apartmánu ve 4* Hotelu Gong ve Štramberku, v městečku, které je součástí Lašské brány Beskyd.
Zubní ošetření a dentální hygiena Praha – dárkové poukazy
Hledáte tip na dárek, který je praktický? Darujte poukaz na zubní ošetření, dentální hygienu nebo bělení zubů na klinice Dental Office H33 v Praze.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Kardiologická vyšetření v Ústí nad Labem, EKG, ECHO
Specializovaná kardiologická vyšetření, EKG, ECHO, Holter EKG, ABPM, diagnostikou, léčebnou péči a prevenci srdečních chorob a vad realizuje MUDr. Vratislav Říha.
Francouzské berle a vycházkové hole Praha – pro snadnější chůzi
Snadnější chůzi v každodenním životě nebo po úraze zajistí francouzské berle a vycházkové hole navržené a vyrobené společnosti ERILENS s.r.o.
Aquahealing, Shiatsu, Kraniosakrální terapie - úleva od stresu, péče o tělo i duši
Svěřte se do rukou Ing. Petry Stuchlíkové ze Studia Natural life Zlín, dopřejte si péči o tělo i duši při japonské masáži Shiatsu, kraniosakrální terapii, ulevit od stresu pomůže ošetření Aquahealing.
Psychiatrická ordinace v Nejdku, individuální a rodinné terapie
Psychiatrická ordinace v Nejdku MUDr. Vladimíra Zindra poskytuje komplexní péči v oblasti duševního onemocnění, individuální psychoterapie, rodinné terapie.
Homeopatická lékarna - prodej homeopatik včetně odborného poradenství
Lékárna U kašny Uherský Brod je i homeopatická lékárna - zakoupíte zde nejen běžná léčiva, ale zaměřujeme se i na prodej homeopatik. Klientelu máme v regionu Uherské Hradiště.
Vyhlazení vrásek pro omlazení pleti-miniinvazivní lifting Mezonitě
Služby estetické miniinvazivní chirurgie si dopřejte v AMEM Zlín. Pro omlazení pleti provádíme vyhlazení vrásek metodou Mezonitě, jde o miniinvazivní lifting.
Odchyt ovcí, jelenů, daňků ve volném terénu i oborách
Odchytové služby ve volném terénu, oborách a pastvinách, šetrný odchyt skotu, ovcí, jelenů, daňků pro soukromníky i organizace realizuje MVDr. Ivo Moročkovskij.
Praktická lékařka Liberec, preventivní, diagnostická a léčebná péče
Praktická lékařka pro dospělé v Liberci MUDr. Marta Kleprlíková realizuje preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, odběry, očkování, předoperační vyšetření.
Ošetření zubního kazu bílou výplní Praha 4
Trápí Vás bolest zubu a máte podezření na zubní kaz? Pak neváhejte co nejdříve navštívit Dental Office H33 v Praze, kde Vám ošetří zubní kaz rychle a bezbolestně pomocí bílé výplně.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Terapie BioRev Kolagen 100% ovlivňuje procesy stárnutí a vitalitu pleti
V Ambulanci estetické medicíny AMEM Zlín můžete vrátit čas a zlepšit vitalitu pleti - podstoupením terapie BioRev Kolagen 100% ovlivníte procesy stárnutí, docílíme zvýšení množství kolagenu v kůži.
Dioptrické brýle, kontaktní čočky, sluneční brýle, dalekohledy
Zhotovení dioptrických brýlí, prodej brýlových obrub klasických i moderních, očních čoček, slunečních brýlí, dalekohledů a příslušenství, vše v Oční optice Ivany Seidlové v Litomyšli.
Lékařská vyšetřovací, operační lampa, LED svítidlo pojízdné, nástěnné i stropní
Pro vyšetření či operaci prodává společnost Laboratorní a zdravotnická technika Opting servis lékařské lampy s LED svítidly, které mohou být pojízdné, nástěnné i stropní.
Odborné tejpování při přetížení a únavě svalů zad, nohou, rukou a krku
Při potížích s pohybovým aparátem či s oběhovým systémem neváhejte vyhledat pomoc v našem masérském salonu Masáže Petr v Ostravě, kde Vám pomůžeme metodou kineziotaping.
Pivní lázně, wellness procedury, relaxace
Jedinečné pivní lázně na Vysočině, wellness procedury, relaxace v hydromasážní koupeli, víkend plný relaxace a uvolnění, to vše nabízí Hotel a restaurant Tři Věžičky v Jihlavě.
Prodej zdravotních matrací Hradec Králové - matrace snižující proleženiny
Firma BIČELS SERVIS, s.r.o. se zabývá prodejem zdravotnické a laboratorní techniky, spotřebního zdravotnického materiálu včetně zdravotnických matrací.
Kinesiologické a Cross Tapy - při aplikaci uleví od bolesti svalů, šlach a kloubů
Bolí Vás záda, svaly, klouby nebo šlachy? Od bolesti Vám uleví jednoduchou aplikací speciálních kinesiologických Tapů nebo Cross Tapů od společnosti ERILENS s.r.o. z Prahy.
Pediatrie Kopřivnice, moderní ordinace dětské lékařky s preventivní a léčebnou péčí
Profesionální lékařskou péči ve městě Kopřivnice Vám poskytne zkušená dětská lékařka MUDr. Marta Horáčková s.r.o. Prevence, léčba a citlivý přístup i k těm nejmenším pacientům.
Výroba a prodej berlí a francouzských holí Praha - pro oporu a odlehčení dolních končetin při chůzi
Berle nebo francouzské hole vám poskytnou patřičnou podporu. Trpíte sníženou pohyblivostí?