Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Veterinární klinika Semily, komplexní péče, operační zákroky, hospitalizace zvířat
Profesionální zdravotní péči o Vaše čtyřnohé mazlíčky získáte na proslulé veterinární klinice Semi-vet spol. s r.o. s ordinací v Semilech. Příjemná ordinace s moderně vybavenou laboratoří.
Zubní lékař Praha 6 – komplexní péče pro Váš chrup
Hledáte na Praze 6 zubního lékaře? Pak neváhejte kontaktovat zubní ordinaci VICTORIA - DENT, s.r.o., kde se profesionálně postarají o Váš chrup.
Optika Krůtková Ústí nad Labem
Kontrolu očí, měření zraku i pomoc s výběrem brýlových obrouček a skel nebo vhodným typem kontaktních čoček nabízí Oční optika Šárka Krůtková v Ústí nad Labem.
Akupresurní masážní podložka Iplikátor Ostrava - úleva od bolesti a stresu
Akupresurní masážní podložku Iplikátor, která přináší úlevu od bolesti zad, bederní páteře, svalů, kloubů a uvolňuje stres i napětí, prodává společnost Realitdata® z Ostravy.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Oční lékař Praha 7, oftalmologická péče na vysoké úrovni, vyšetření zraku, měření dioptrií
Zkušeného lékaře specializujícího se na problematiku zraku a očních onemocnění naleznete na Praze 7 v Holešovicích v oftalmologické ordinaci MUDr. Bohdan Plicht s.r.o.
Emisní limity, měření, rozbor prachu, paliva, akreditovaná laboratoř
Měření emisí i rozbor prachu a paliva provádí v akreditované laboratoři společnost Ing. Jitka Tomisová Ekotechnika v Ostravě, která se specializuje na ekologické služby.
Domácí zdravotní a ošetřovatelská péče, rehabilitační cvičení
Zdravotní a ošetřovatelská péče v domovech pacientů, rehabilitační cvičení, píchání injekcí a inzulínu, podávání léků, péče po operacích zajišťuje Agentura Jitřenka - Marie Mužíková, Ostrava.
Oční optika Trio Chrudim - kompletní servis pro Váš zrak
Pohodlný nákup oční optiky s odborným poradenstvím a velkým výběrem na jednom místě, nabídka moderních trendů optických i slunečních brýlí - Oční optika Trio Chrudim
Léčba hemoroidů, hemeroidy Praha - možnost návštěvy specialisty – proktologa bez doporučení obvodního lékaře
Společnost ON CLINIC s.r.o., provádí léčbu hemoroidů neboli hemeroidů v Praze v nestátní zdravotnickém zařízení s bohatou mnoholetou zkušeností.
ON CLINIC, s.r.o. Léčba hemoroidů Praha
Značkové dioptrické brýle Ray Ben, Vogue, Ziggy, Cacharel
Oční optika Lesa nabízí klientům značkové dioptrické brýle značek Ray Ben, Vogue, Ziggy, Cacharel. Zhotoví i brýle na přání.
Oční optika Lesa, s.r.o.
Kastrace zvířat - psů, kocourů, koček, morčat, malých hlodavců
Veterina MVDr. Šárka Keňová provádí kastrace zvířat - psů, kocourů, samců i samic morčat a dalších malých hlodavců. Objednejte se do naší veterinární ambulance Zlín či Otrokovice.
Ordinace praktické lékařky České Budějovice, léčebná a preventivní péče pro dospělé
Kvalitní zdravotní péči, individuální přístup a moderní léčebné metody Vám poskytne zkušená lékařka MUDr. Marie Heřmanová s.r.o. s ordinací v Českých Budějovicích.
Naše nové internetové stránky se snadným vyhledávání spuštěny - MONADA spol. s r.o.
Snadné a přehledné vyhledávání informací nabízí nový design internetových stránek kliniky komplexní rehabilitace MONADA spol. s r.o., kterou naleznete v Praze.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Ochranné obaly Cover bag
Ochranné obaly Cover bag pro nejrůznější odvětví zdravotnictví nabízí za výhodné ceny v balení po kartonech společnost Unibal s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích.
Výroba dentálních materiálů Jičín -  kompletní řešení pro zubní lékaře a laboratoře
Nabízíme kompletní řešení pro zubní lékaře a laboratoře jako jsou zuby, zubní pryskyřice, formovací a jiné materiály - SpofaDental a.s. Jičín
SpofaDental a.s. Stomatologický materiál Jičín
Eutanazie zvířat - bezbolestné uspání u Vás doma provede veterinář
Veterinární ambulance MVDr. Keňová ve Zlíně i Otrokovicích provádí i eutanazie zvířat. Bezbolestné uspání zvířat provede po domluvě veterinář přímo u Vás doma.
Zubní implantáty, výplně v barvě zubu-centrum estetické stomatologie
Zubní implantáty i estetické výplně v barvě zubu si můžete nechat zhotovit v Centru estetické stomatologie MUDr. Chajruševa Zlín a Otrokovice.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Systém Redcord a metoda Neurac – léčebná rehabilitace a efektivní cvičení proti bolesti
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. Františka Golly v Opavě využívá terapeutickou a léčebnou metodu Redcord a Neurac, která je efektivní pro všechny věkové kategorie.
Zážitkové pobyty – výroba foukaného skla pod dohledem skláře
Využijte možnosti netradičního zážitkového pobytu v hotelu U Hrocha ve Škrdlovicích, kde Vás čeká výroba foukaného skla pod dohledem zkušeného mistra skláře.
Restaurace a hotel U Hrocha
Uklidňující masáže Staré Hradiště - masáže zdravotní, relaxační a orientální
Vybírat lze ze široké nabídky masáží od zdravotních, relaxačních, orientálních, až po různé exkluzivní. Najdete u nás různé wellness procedury či fyzioterapii.
Zkušebna VN a laboratoř olejů Karlovy Vary
Mezi služby společnosti OSEP spol. s r.o. z Karlových Varů v oblasti elektrotechnických zařízení vysokého a velmi vysokého napětí patří také zkušebna VN a laboratoř olejů.
Lékárna v Ústí nad Labem s koutkem zdravého životního stylu
Lékárna, léky, potravinové doplňky, vitamíny, zdravotní pomůcky, lékárničky prodává Lékárna Stříbrníky ZIKO MEDICAL, s.r.o. v Ústí nad Labem.
Sterilizace ve zdravotnictví
Komplexní nabídku speciálních výrobků určených pro sterilizaci ve zdravotnictví nabízí společnost Unibal s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích.
Kvalifikace a validace výroby léčiv
O kvalifikaci a validaci procesů výroby produktů převážně ve farmaceutickém průmyslu se postará odborná česká společnost Lab & Pharma spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Masáže pro relax i úlevu od bolesti - klasická, lymfatická, baňková, thajská, havajská masáž, Dornova metoda
V rekondičním salonu NOVA LINIE Uherské Hradiště je široký výběr masáží pro relax i úlevu od bolesti. Stačí si vybrat - klasická, lymfatická, baňková, thajská, havajská masáž, Dornova metoda a další.