Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Logistické centrum Domažlice - distribuce brýlí
Více než půl milionu zakázek za rok odbaví logistické centrum brýlí MP Group Logistics Center s.r.o. v Domažlicích a postará se tak distribucí brýlí do prodejních míst po celé Evropě.
MPG Logistics s.r.o.
Spolehlivé měření a hodnocení ovzduší na pracovištích
Měření a hodnocení koncentrace prachu a chemických škodlivin v pracovním ovzduší, měření ovzduší na pracovištích - Orlická Laboratoř, s.r.o. Česká Třebová
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Zubní implantáty Praha – bezbolestně v lokální anestezii
Vadí Vám při úsměvu nebo mluvení neúplný chrup? V Dental Office H33 v Praze nabízí zavedení zubních implantátů bezbolestně v lokální anestezii.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Praktický lékař pro dospělé Praha 2 – ordinace MUDr. Helena Enžlová
Hledáte lékařskou péči pro dospělé s ordinací na Praze 2? Pak se neváhejte obrátit na ordinaci praktické lékařky pro dospělé MUDr. Heleny Enžlové.
Laboratoř Praha – rychlé rozbory pitné, teplé, odpadní vody, odpadů a sedimentů
O rozbory pitné, teplé, odpadní i vody, vody z bazénu, ale i odpadů a sedimentů se postarají laboratoře společnosti Monitoring s.r.o. z Prahy.
Praktická lékařka pro dorost České Budějovice
Vyšetření při nemoci, očkování, odběry krve i vystavení potvrzení pro sport nabízí ordinace praktické lékařky pro dorost do dovršení věku 19 let, MUDr. Jana Junková z Českých Budějovicích.
Praktická lékařka pro děti České Budějovice
Novorozence i dorost po věkovou hranici 19 let ošetří ve své ambulantní pediatrické ordinaci praktická lékařka pro děti MUDr. Jana Junková z Českých Budějovicích.
Praktická lékařka pro děti a dorost Jindřichův Hradec
Preventivní prohlídky, očkování, ošetření při nemoci a poradnu pro novorozence zajistí V Jindřichové Hradci praktická lékařka pro děti a dorost MUDr. Miroslava Žižková.
Oční optika Česká Lípa, spolehlivé opravy a servis poškozených dioptrických brýlí
O kvalitní péči a údržbu Vašich brýlí se postará Oční optika Venuše Dubová z České Lípy. Zajistíme veškeré opravy a servis poškozených brýlí tak, abyste byli spokojeni a brýle Vám dále sloužily.
Odborné měření zraku, široký sortiment dioptrických brýlí a příslušenství, oční optika
Profesionální péči o Vaše oči Vám poskytne firma Oční optika Venuše Dubová s provozovnou v České Lípě. Pomůžeme Vám vybrat ty nejlepší brýle dle Vašich konkrétních představ.
Oční optika Česká Lípa, prodej dioptrických a slunečních brýlí, čoček, pouzder na brýle
Široký výběr slunečních i dioptrických brýlí naleznete v České Lípě u společnosti Oční optika Venuše Dubová. Ochotně Vám změříme zrak a doporučíme produkt šitý přímo na míru.
Veterinární ambulance, veterina, veterinář - vyšetření, očkování, kastrace, čipování zvířat
Potřebná vyšetření, očkování, kastrace i čipování zvířat provádí na Zlínsku veterinář MVDr. Šárka Keňová. V provozu je veterina - veterinární ambulance Zlín a Otrokovice.
Geopatogenní zóny, eliminace jejich působení pomocí přístroje EKOPlus
Geopatogenní zóny, negativní účinky na spánek, eliminace a odrušení volných energií a jejich působení pomocí přístroje EKOPlus 24-72 společností Jiří Hlinka - Podpora Bytí, Ostrava.
Ambulantní pediatrie České Budějovice
Ordinace ambulantní pediatrie praktické lékařky MUDr. Jany Junkové v Českých Budějovicích se postará o preventivní vyšetření zdravých dětí a dorostu stejně jako o péči o nemocné pacienty.
Dentální hygiena s příspěvkem od Vaší zdravotní pojišťovny
Využijte příspěvků Vaší zdravotní pojišťovny na dentální hygienu, kterou Vám odborně provedou na Stomatologické klinice Dental Office H33 s.r.o. v Praze.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Veterinární klinika a ordinace v Liberci  - pro malá i větší zvířata
Naše klinika poskytuje komplexní veterinární péči včetně povinného očkování a čipování zvířat - Veterinární klinika Hanychov
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
Lymfodrenáže CONTOUR UP - odbourání tuků, celulitidy, zpevnění těla, odstranění otoků nohou
Studio NOVA LINIE Uherské Hradiště má k dispozici přístroj CONTOUR UP pro lymfodrenáže, který pomáhá k zpevnění těla, odbourání tuků, odstranění celulitidy i řešení otoků nohou.
Odstranění bolestí zad, kloubů, srovnání těla-Dornova metoda
Dornova metoda je speciální technika masáže, která pomáhá pro srovnání těla. Ve Studiu Věra Otrokovice Dornovu metodu využíváme, pomůže Vám pro ostranění bolestí zad, kloubů, hlavy.
Akce na multifokály-multifokální, progresivní brýlové čočky
Pro ostré vidění na různé vzdálenosti postačí jedny brýle, pořiďte si progresivní brýlové čočky-multifokály. Aktuálně probíhá akce v Oční optice Lesa Uherské Hradiště.
Oční optika Lesa, s.r.o.
Prodej ortopedická zdravotní obuv a potřeby - ulevte unaveným nohám !
Pokud si chcete pořídit kvalitní zdravotní obuv pro léčbu ortopedických vad nohou, tak navštivte zdravotní prodejnu NAĎA v Novém Jičíně.
Domácí péče Poliklinika Bor
Domácí péče Polikliniky Bor je určena pacientům, kteří nemusí být s pomocí a péčí kvalifikovaného zdravotnického personálu hospitalizováni a mohou zůstat ve vlastním sociálním prostředí.
Rekondiční stoly, cvičení Slender Life a Rolletic
Pro všechny, kteří nemohou navštěvovat běžná sportovní centra, je zde možnost bojovat s nadváhou i zlepšit kondici ve Studiu NOVA LINIE Uherské Hradiště - vyzkoušejte rekondiční cvičení či rolletic.
Rekondiční pobyty pro pacienty s psychiatrickou diagnózou
Rekondiční pobyty, ubytování, jídlo, program pro pacienty s psychiatrickou diagnózou, aktivizační a socioterapeutické činnosti se zkušeným personálem zajišťuje Dobrá psychiatrie, s.r.o.
Ortopedická obuv na předpis-poukaz je za zlomek ceny - nárok máte 1x za rok
Pokud potřebujete ortopedickou obuv, přineste do firmy Režnák obuv Zlín předpis-poukaz od ortopeda, ortopedická obuv Vás takto vyjde na zlomek ceny. Nárok můžete uplatnit 1x za rok.
Vyšetření cervikovaginální cytologie - screening karcinomu děložního hrdla
Pokud potřebujete provést screening karcinomu děložního hrdla, obraťte se na společnost DIMOLab s.r.o. v Přerově, kde se specializujeme na vyšetření cervikovaginální cytologie.