Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Dornova, Breussova metoda-speciální zdravotní masáže
Pro úlevu bolavých svalů a kloubů si dopřejte speciální zdravotní masáže ve Studiu Věra Otrokovice u Zlína - Dornova metoda manuální terapie či Breussova metoda pro masáž páteře.
Relaxace na Vysočině, wellness hotel, odpočinek Ždár nad Sázavou
ubytování na Vysočině, hotel, wellness, relaxace, rodinné pobyty, firemní akce, infrasauna, sklářská huť na Vysočině, masážní vany, chromoterapie
Restaurace a hotel U Hrocha
Optometrie - měření zraku Pardubice - vyšetření zraku moderními přístroji
Nabízíme vyšetření zraku lékařem, disponujeme nejmodernějším přístrojovým vybavením pro nejefektivnější a spolehlivý výsledek - Lynx Optik, s.r.o. Pardubice
Pravidelné logopedické terapie a odborná péče o seniory se sníženou soběstačností Praha 5
JULIE - Centrum denních služeb pro seniory a afatiky nacházející se v útulné vilce na Praze 5 nabízí seniorům se sníženou soběstačností pravidelné logopedické terapie a odbornou péči.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Inhalační analgetikum Praha – zbaví Vás strachu ze zubního ošetření
Odkládáte ošetření u zubaře kvůli obavám z injekce? Strachu Vás zbaví inhalační analgetikum, které pacientům nabízí ve Stomatologické klinice Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Péče o lidi po mrtvici Praha 5 – vhodnou rehabilitací podporuje soběstačnost a sebedůvěru
Cílem denní péče o lidi po mrtvici v Mezigeneračním centru JULIE v Praze 5 je podpořit soběstačnost svých klientů a pomoci jim vyrovnat se s novou životní situací.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Dentální hygiena pro děti Praha – zoubky bez kazů
Pěstujte u Vašich dětí správné návyky při péči o chrup. Navštivte dentální hygienu ve stomatologické klinice Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4, kde se děti dozvědí, jak správně své zoubky čistit.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Výsledky cytologie a histologie zařídí naše laboratoř DIMOLab
Laboratoř DIMOLab v Přerově vám zařídí výsledky cytologie a histologie - naše specializace je především gynekologická cytologie.
Dětské oddělení v nemocnici Kolín, zdravotní péče o děti a dospívající
Oblastní nemocnice Kolín, a.s., nemocnice Středočeského kraje, dětské oddělení v nemocnici Kolín, profesionální zdravotní péče pro děti, držitel titulu Baby Friendly Hospital.
Oblastní nemocnice Kolín, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Ordinace praktického lékaře v Mořkově, kvalitní zdravotní péče s citlivým přístupem k pacientům
Důvěryhodného praktického lékaře naleznete v Mořkově v okresu Nový Jičín. Ordinace Mich Med s.r.o. Vám zajistí kvalitní zdravotní péči v rukou našeho ochotného lékařského týmu.
Praktický lékař v Novém Jičíně s vysoce moderním technologickým vybavením a příjemnou ordinací
Lékařskou péči v Novém Jičíně Vám zajistí praktický lékař z ordinace Mich Med s.r.o. Čeká na Vás příjemný zdravotnický personál a ordinace s mnoha moderními přístroji.
Prodej a servis alkohol testerů ve specializované kamenné prodejně
Alkohol testery pro firmy i jednotlivce prodává ve své kamenné prodejně firma Altest s.r.o. Alkohol testery je možné si objednat i přes e-shop. zajistíme servis i kalibraci alkoholtesterů.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Nový Jičín, léčebná a preventivní péče
Vysoce kvalitní lékařskou péči Vám poskytnou zkušení lékaři z ordinace Mich Med s.r.o. v Novém Jičíně. Zajistíme Vám nadstandardní lékařskou péči a tým profesionálních lékařů a sester.
Ordinace praktické lékařky pro děti a dorost, pediatrie Ústí nad Labem
Preventivní, diagnostickou a léčebnou zdravotnickou péči pro děti a dorost poskytuje praktická lékařka, pediatr MUDr. Júlia Preclíková v Ústí nad Labem – Střekov.
Bělení zubů Praha – bezpečné a účinné
Nejste spokojeni s přirozeným odstínem Vašich zubů a toužíte po zářivě bílém úsměvu? Bezpečné a účinné domácí či ordinační bělení zubů Vám doporučí v klinice Dental Office H33 s.r.o.v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Ordinace praktické lékařky pro dospělé v Prostějově, diagnostická a léčebná péče, prevence
Svěřte své zdraví do rukou odborníka sídlícího v Prostějově. Praktická lékařka MUDr. Ilona Korandová s.r.o. Vám zajistí kvalitní zdravotní péči obohacenou o osobní a citlivý přístup.
Kvalitní rozbory vody Ústí nad Orlicí – spolehlivé vzorkování a rozbory vody
Orlická laboratoř vám pomůže podrobně prozkoumat všechny vzorky, o jejichž kvalitě máte pochyby.
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Léčebné lázně pro pohybové ústrojí - léčba pohybového aparátu
Léčebné lázně pro pohybové ústrojí - léčba pohybového aparátu, lečení bolesti při potížích s pohybem, boleti páteře a kloubů od lázní ****Spa Resort v Lednici.
Den otevřených dveří v AMEM-nákup produktů a ošetření za symbolické ceny
Ambulance estetické medicíny-AMEM pořádá den otevřených dveří v Bystřici pod Hostýnem, Kroměříži, Valašském Meziříčí. Vyzkoušejte vybraná ošetření za symbolické ceny, nebo nakupte produkty.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé v Karviné, prevence, léčba
Zdravotnictví, preventivní a léčebná péče, ošetření, vyšetření, odběry, očkování, EKG, CRP realizuje MUDr. Ľubomír Pacanovský v ordinaci praktického lékaře pro dospělé v Karviné.
Rentgen servis Jindřichův Hradec
Pracujete s rentgenem a hledáte odbornou firmu, která nabízí servis a zkoušky těchto přístrojů? Neváhejte se obrátit na Rentgen - servis Karel Zeman z Jindřichova Hradce.
Praktická lékařka Třinec, léčebná a preventivní péče, závodní lékař
Ordinace praktické lékařky pro dospělé MUDr. Radany Šoltésové s.r.o. v Třinci, léčebná a preventivní péče, závodní lékař, odběry, očkování, rehabilitace, akupunktura, vyšetření cév.
Korektivní a estetická dermatologie Praha - profesionální péče o Vaši pleť
Korektivně dermatologická ordinace, estetická dermatologie a dermatochirurgie, ošetření laserem, implantáty, odstranění vrásek a akné provádí RPMedica, Praha 1.
Veterinární klinika Kolín, interna, chirurgie, RTG, EKG, zubní ultrazvuk
Zvěrolékař, interna, chirurgie, kardiologické, dermatologické vyšetření, RTG, EKG, zubní ultrazvuk zajišťuje A.A.R. Veterinární klinika Petr Pohořalý MVDr., Kolín.
Spotřební lékařský materiál – kvalita od prověřených dodavatelů
Všem ordinacím, nemocnicím, klinikám a lékařským praxím je určena bohatá nabídka spotřebního lékařského materiálu, který prodává společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře