Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Veterinář pro Zlínsko - veškerá veterinární péče
Špičkové služby veterinární péče poskytuje veterinář MVDr. Šárka Keňová v lokalitě Zlínsko - Zlín, Březnice, Provodov, Březůvky, Jaroslavice, Želechovice, Otrokovice.
Intervenční kardiologie a radiologie - produkty a přístroje Praha
Produkty určené specializovaným pracovištím a klinikám intervenční kardiologie a radiologie nabízí společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Zubní ordinace, stomatologie, protetika, ortodoncie, rovnátka
Zubní ambulance, komplexní stomatologickou péči, prevenci, ošetření zubních kazů, protetiku, ortodoncii a stomatochirurgii zajišťuje centrum Webe-Denti, s.r.o., Karviná.
Odborná preventivní péče a poradna pro kojence Rakovník – očkování, krevní testy, CRP
Čekáte miminko? Odbornou preventivní péči a odpovědi na otázky ohledně péče o dítě Vám poskytne v Rakovníku v poradně pro kojence MUDr. Helena Šretterová, praktická lékařka pro děti a dorost.
MUDr. Helena Šretterová Dětský a dorostový lékař Rakovník
Praktický lékař pro dospělé, preventivní a léčebná péče, Petřvald
Preventivní a léčebnou péči, diagnostiku, ošetření zranění, léčbu onemocnění v oboru všeobecného lékařství zajišťuje praktická lékařka pro dospělé MUDr. Jarmila Kremerová, Petřvald.
Očkování proti rakovině děložního čípku - HPV virus, infekce
Laboratoř DIMOLab s.r.o. Přerov poskytne potřebné konzultace ohledně očkování proti rakovině děložního čípku. Doporučujeme očkování u děvčat i chlapců. HPV virus je vysoce infekční.
Praktický lékař Poděbrady - komplexní služby v oboru všeobecného praktického lékařství
Praktický lékař Poděbrady - ke každému pacientovi přistupujeme individuálně a snažíme se najít to nejvhodnější řešení.
Diagnostika, prevence a léčba duševních poruch a onemocnění, dopravně psychologická vyšetření
S péčí o Vaše duševní zdraví Vám pomůže Ordinace klinického psychologa s.r.o. z Prahy. Zajistíme diagnostiku, prevenci i léčbu případných duševních potíží a poruch.
Stříhání psů, koček na veterině  - úprava srsti, drápků zvířat
Veterinární ambulance MVDr. Šárka Keňová se zabývá úpravou srsti zvířat. Provádíme stříhání psů všech plemen i stříhání koček. Domluvte si termín v ambulanci Zlín či Otrokovice.
Ordinace praktické lékařky pro dospělé, lékařská péče, Praha 10
Obvodní lékař, preventivní, diagnostická a léčebná péče, léčba nemocí, doporučení k odborným lékařům, zdravotní péče v ordinaci praktické lékařky pro dospělé MUDr. Lubomíry Ščukové v Praze 10.
Veterinární klinika a ordinace, léčba malých, větších i exotických zvířat
Veterinární klinika a ordinace, léčbu, preventivní vyšetření, očkování, čipování, chirurgické zákroky a kastrace malých, větších i exotických zvířat zajišťuje MVDr. Miroslava Šperlicha.
Veterinární klinika s vlastní laboratoří - výsledky do 15-20 minut s odběru krve
V naší laboratoři si můžete nechte na počkání vyšetřit Vašeho zvířecího mazlíčka, léčba se nasadí okamžitě bez zbytečných průtahů - Veterinární klinika Hanychov Liberec.
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
Neviditelná rovnátka Invisalign Praha -  ceny od 39 000,-  Kč - 99 000,- Kč na zubní klinice Dental Office H33 s.r.o.
Jedinečnou metodu rovnání zubů, neviditelná rovnátka Invisalign s cenou od 39 000,- Kč - 99 000,- Kč provádí jako jediná zubní klinika v České republice provádí DENTAL OFFICE v Praze.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Fyzioterapie a rehabilitace - kvalifikovaní lékaři a fyzioterapeuti
V oblasti fyzioterapie a rehabilitace se můžete spolehnout na Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. Františka Golly v Opavě.
Rozbor vody Praha – pitná, odpadní, povrchová i bazénová voda
Voda je neodmyslitelnou součástí lidského života a její kvalita je proto velmi důležitá.Pokud hledáte přesné služby v oblasti rozbory vody, můžete se s důvěrou obrátit na nás!
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vod
Vyšetření vzorků, gynekologická cytologie, histologie
DIMOLab s.r.o. v Přerově je laboratoř zabývající se gynekologickou cytologií a histologií - provádíme konzultace a vyšetření vzorků gynekologického i negynekologického původu.
Dezinfekce a prověřování vody, posuzování vodních systémů, vzorkování a analýzy legionell
Prověření a případnou dezinfekci distribučních systémů teplé vody Vám zajistí společnost Factor.E, s.r.o. z Brna. Provádíme spolehlivé testy a rozbory vody na přítomnost bakterie legionelly.
Chirurgická ambulance v Hradci Králové, ošetření, zákroky, úrazová chirurgie
I s těmi nejsložitějšími chirurgickými zákroky si poradí zkušený lékař z Hradce Králové MUDr. Oldřich Fiala CSc. – chirurgie. Provádíme kompletní chirurgické zákroky v lokální i celkové anestezii.
Nemocnice v Benešově s kvalitní zdravotní péčí a léčbou na profesionální úrovni
Špičkovou péči celosvětové úrovně Vám poskytne Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje. Jsme moderní zařízení s profesionálním a přátelským přístupem.
Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Pečovatelská služba Poliklinika Bor
Cílem a náplní práce Pečovatelské služby Polikliniky Bor je poskytnout terénní nebo ambulantní péči obyvatelům města, kteří jsou znevýhodněni zdravotním postižením nebo vysokým věkem.
Laboratoř pro gynekologický screening a vyšetření vzorků i histologický rozbor
Přerovská citologická a bioptická laboratoř DIMOLab s.r.o. poskytuje služby v oboru gynekologie - gynekologický screening, vyšetření vzorků a histologický rozbor.
Produkty pro gastroenterologii Praha - speciální přístroje a spotřební materiál
Gastroenterologickým pracovištím a ambulancím dodá potřebné produkty, vybavení a přístroje včetně spotřebního materiálu společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Olga Nikodemová, praktický lékař Sušice
Máte již svého praktického lékaře? Pocházíte ze Sušice a okolí? Využijte služeb MUDr. Olgy Nikodemové - praktické lékařky pro dospělé, která nabízí profesionální lékařskou péči a vřelý přístup.
Plastická chirurgie pro ženy i muže, šetrná liposukce, zvětšení a modelace prsou
Svěřte se do rukou zkušeného a zručného plastického lékaře z kliniky Plasticare s.r.o. z Chrudimi, díky němuž nejen omládnete, ale získáte zpátky Vaše ztracené sebevědomí.
Špičkové lékařské přístroje pro chirurgii, plastiku, ARO, JIP
Unikátní lékařské přístroje a zdravotnický materiál pro chirurgii, plastiku, ARO, JIP, ultrazvuky, monitory, prsní implantáty dodává společnost ALMEDA - Ing. Aleš Závorka.