Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Ubytování v Hotelu Tři Věžičky - wellness, pivní lázně, sauna, bowling a skvělá restaurace
Hotel Tři Věžičky je krásný hotel, který leží nedaleko měst Jihlava a Havlíčkův Brod blízko dálnice D1. Hotel disponuje wellness procedurami, pivními lázněmi, bowlingem, saunou a skvělou restaurací.
Rehabilitační ústav, zdravotnické zařízení nejen pro starší generaci
Léčebné a rehabilitační středisko, nestátní zdravotnické zařízení nejen pro starší generaci, rehabilitační doléčení po úrazech a onemocněních zajišťuje LRS Chvaly, o.p.s., Praha 20.
Ordinace praktické lékařky Frýdek-Místek, příjem nových pacientů
Praktická lékařka pro dospělé, diagnostika, léčba, prevence onemocnění, závodní péče, vyšetření krve, moči, stolice v moderní ordinace MUDr. Marie Stivarové, Frýdek-Místek.
Tenisový, golfový (oštěpařský) loket a jeho léčba Opava - spolehlivé řešení bolesti
Máte ostré bolesti v oblasti lokte? Omezují Vás tyto bolesti v běžném i pracovním životě? Navštivte zařízení MUDr. Františka Golly v Opavě, kde se zabýváme tenisovým i golfovým loktem a jeho léčbou.
Lymfoterapie Plzeň
Trápí Vás potíže způsobené mízními otoky a hledáte vhodnou léčbu? Pokud jste z Plzně nebo okolí, můžete vsadit na účinky lymfoterapie, kterou poskytuje ordinace LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Osteocentrum Brno, diagnostika a léčba osteoporózy, rehabilitace
Diagnostiku a léčbu osteoporózy a metabolických onemocnění kostí, denzitometrii, farmakoterapii, rehabilitaci, cvičení pro děti a dospělé zajišťuje Osteocentrum Brno, s.r.o.
Rostlinné koupele, celotělové masáže přírodními rostlinnými oleji
Relaxaci a odpočinek si vychutnáte při rostlinné koupeli nebo masáži, která vás uvolní a dodá energii. Zámek Zábřeh připravil rostlinné koupele a celotělové masáže přírodními rostlinnými oleji.
Odběry a rozbory vody včetně následné konzultace Praha
Odběry a následné rozbory vody mohou poukázat na kvalitu vody a na přítomnost iontů. Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. se specializuje na kompletní odběry a rozbory vody, a to včetně následných konzultací o řešení ukazatelů, které jsou nežádoucí. Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. je držitelem Českého institutu pro ...
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vod
Cytologická a bioptická laboratoř DIMOLab s.r.o.
Cytologická a bioptická laboratoř DIMOLab s.r.o. zajistí screening karcinomu děložního hrdla, rozbory negynekologického původu, histologická vyšetření, konzultace a veterinární patologii.
Obvodní lékař pro děti a dospělé v Litomyšli, vystavení potvrzení o zdravotní způsobilosti
MUDr. Dobromila Filová - Fit centrum Fila je obvodní lékařka z Litomyšle, která poskytuje kompletní zdravotní prohlídky dětem i dospělým. Vystavujeme rovněž potvrzení o zdravotní způsobilosti.
Ordinace pro děti a dorost, preventivní lékařská péče, nadstandardní očkování, homeopatie, akupunktura
Kvalitní lékařskou péči pro děti a dospělé Vám poskytne MUDr. Dobromila Filová - Fit centrum Fila z Litomyšle. Klademe důraz na prevenci a aplikaci moderních diagnostických metod.
Praktický lékař pro děti a dorost, specializace na léčbu edémů, Litomyšl
MUDr. Dobromila Filová - Fit centrum Fila je obvodní lékařka z Litomyšle, která se specializuje na léčbu dětí a dospělých. Ke svým pacientům přistupujeme vždy individuálně a s maximální pečlivostí.
Nástroje a implantáty pro kostní chirurgii, výroba vysoce kvalitních kloubních náhrad
Kvalitní implantáty pro potřeby ortopedie a traumatologie Vám vyrobí společnost Beznoska s.r.o. z Kladna. Pomocí našich kloubních, kyčelních či kolenních náhrad zajistíme zdraví Vašich kloubů.
Půjčování polohovacích zdravotnických lůžek pro domácí péči – pro dlouhodobě nemocné i po operacích
Půjčování polohovacích zdravotnických lůžek pro domácí péči zajišťuje firma CMT CZ s.r.o. z Klobouk u Brna. Lůžka jsou vhodné nejen pro dlouhodobě nemocné, ale také pro rekonvalescenci po operacích.
Rozbor vody ze studny i vodovodu pro firmy a domácnosti - mikrobiologický a hydrobiologický rozbor
Rozbory vody provádíme v naší společnosti jak pro své vlastní účely, abychom měli jistotu, že voda, kterou dodáváme je v pořádku, tak i pro firmy, obce či soukromé osoby, které si rozbor objednají.
Prodej injekční láhev, infuzní vaky, ampule a pertle, zátky, kohouty
Prodej injekční láhve, infuzní láhve, vaky firmou ELPACK, s.r.o. také pertle, zátky, kohouty, držák infuzních lahví, pertlovací kleště na injekční a infuzní lahve i pneumatické.
ELPACK, s.r.o.
Zdravotní potřeby pro vaše zdraví - ortézy, kompresní prádlo
Pokud hledáte zdravotní potřeby v Novém Jičíně, kde budete mít na výběr ze širokého sortimentu zdravotních potřeb, ortéz, kompresního prádla či obuvi, pak navštivte zdravotnickou prodejnu NAĎA.
Metoda dle Mojžíšové - cvičení pod odborným dozorem proti bolesti zad a zlepšení dynamiky páteře
Navštivte speciální cviční pod odborným dozorem v Centru ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla, kde využíváme metody Ludmily Mojžíšové.
MVDr. Martina Taslerová - mobilní veterinární ordinace Dvůr Králové nad Labem
Provozujeme veterinární ordinaci a mobilní veterinární službu pro psy, kočky a malá hospodářská zvířata - MVDr. Martina Taslerová Dvůr Králové nad Labem
Histologické, cytologické vyšetření vám zajistí laboratoř DIMOLab
V dnešní době je třeba dbát na vyšetření, díky kterým předcházíte vzniku různých onemocnění. Laboratoř DIMOLab s.r.o. v Přerově provádí histologické a cytologické vyšetření.
Pediatrie České Budějovice
Služby dětské pediatrie v Českých Budějovicích nabízí rodičům novorozenců, batolat, předškoláků a dospívajících dětí Junková Jana MUDr. - ambulantní pediatrie.
Akupunktura, chiropraxe, fyzioterapie, podiatrie, masáže, přírodní medicína a rehabilitace Praha 8
Rehabilitace, rehabilitační terapie – akupunktura, chiropraxe, fyzioterapie, podiatrie, masáže a další zdravotní služby poskytuje Klinika komplexní rehabilitace Praha.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Nemocnice Jilemnice, lůžkové a ambulantní oddělení, vyšetření, diagnostika
Komplexní lékařská péče, interna, chirurgie, gynekologie, porodnictví, neurologie, ARO zajišťuje v okrese Semily Masarykova městská nemocnice v Jilemnici MMN, a.s.
Zdravotní péče, nemocnice Rokycany, lůžková i ambulantní oddělení
Kvalitní zdravotní péče, lůžkové, komplementární a ambulantní oddělení v praktickém a odborném lékařství chirurgie, ARO, JIP, interna zajišťuje Rokycanská nemocnice a.s.
Nemocnice Jeseník, lůžková léčebná péče, ambulance, praktický lékař
Komplexní zdravotní péči, lůžkovou léčebnou péči, ambulanci odborných i praktických lékařů, porodnici, chirurgii, ARO, LDN provozuje Jesenická nemocnice a.s.