Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Praktická lékařka pro děti a dorost České Budějovice
Junková Jana MUDr., praktická lékařka pro děti a dorost z Českých Budějovic, nabízí služby ambulantní pediatrie jako jsou očkování nebo preventivní vyšetření zdravých i ošetření nemocných pacientů.
Servis zdravotnické a laboratorní techniky Hradec Králové - vypracování revizních zpráv
Oddělení servisu se zabývá vypracováním revizních zpráv na přístrojích a zařízeních, kvalitní servis revizním technikem - BIČELS SERVIS, s.r.o. Hradec Králové
Oddělená kočičí ordinace pro kočky, koťata navodí pocit klidu-Veterina Mlejnský
Veterina Mlejnský Uherské Hradiště má nyní samostatnou ordinaci pro kočky, koťata. Oddělená kočičí ordinace navodí pocit klidu a bezpečí a sníží stres při vyšetření.
Nemocnice Karlovy Vary, lůžková a ambulantní zdravotní péče
Lékařská péče v Krajské nemocnici v Karlových Varech, lůžková a ambulantní zdravotní péče, lékařská služba první pomoci, základní a specializovaná oddělení s moderním zařízením.
Last minute pobyty v apartmánech v horském lázeňském prostředí
Využijte jedinečnou příležitost Last minute pobytů v malebném prostředí horských lázní Karlova Studánka v Jeseníkách a přijeďte si k nám odpočinout.
Novinka - Nový CozyXL™ Prestained Protein Ladder –  k přímému použití
Společnost Biogen Praha, s.r.o. představuje novinku - CozyXL™ Prestained Protein Ladder pro určení přibližné molekulové hmotnosti proteinů na denaturačních gelech a Western blotech.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Wellness & Spa Pardubice – příjemná relaxace a odpočinek
Jste unaveni a nemáte energii? Síly načerpáte a příjemnou relaxaci a odpočinek si užijte v jednom z největších a nejmodernějších Wellness & Spa center Hotelu Jezerka u Pardubic.
Odpočinkový den s wellnesss v pivních lázních
Pokud hledáte ideální místo k odpočinku, pak navštivte wellness a pivní lázně v Hotelu a restaurantu Tři Věžičky v Jihlavě, v blízkosti dálnice D1.
Největší ambulantní rehabilitační a fyzioterapeutické pracoviště v Praze
Vyřešte svůj problém s bolestí zad nebo pohybovými potížemi v jedné z jedenácti poboček největšího ambulantního rehabilitačního pracoviště THERAP-TILIA spol. s r.o. v Praze.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Vodoléčba Praha - druh rehabilitace, která zvyšuje fyzickou i psychickou odolnost nemocného
Co se vám vybaví, když se řekne rehabilitace? Nemocniční prostředí a sestra, která vám bolestivě hýbe s končetinami?
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Kožní lékařství - dermatovenerologie pro dospělé i děti Praha 2 – léčba bradavic, akné, pigmentových skvrn
Trápí Vaši pokožku ekzémy, akné, bradavice nebo pigmentové skvrny? Navštivte oddělení kožního lékařství - dermatovenerologie pro dospělé i děti zdravotnického střediska KCK SALVE spol. s r.o. v Praze.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Testovací a harmonizační procedury těla a duše pro naprostou relaxaci
Testovací a harmonizační procedury těla a duše nabízí Regenerační centrum a hotel Harmonie František Ernest specializující se na pobyty, u kterých se můžete oddávat naprosté relaxaci.
Akce při čipování psů, zvířat-ušetříte poplatek za psa
Pro majitele psů z Uherského Hradiště platí výhodná akce, kdy při čipování zvířat ušetříte jednoroční poplatek za psa. Veterina Mlejnský nyní nabízí objednání on-line.
Analýza chodidel - počítačový rozbor chůze a odhalení příčiny bolesti
Jsme společnost Ergona Opava s.r.o., pobočka Brno a provozujeme specializovanou Protetiku na ulici Hybešova, kde provádíme počítačovou analýzu chůze, která odhalí příčiny bolesti Vašich chodidel.
Ergona Brno
Ošetření koní v terénu Plzeň
Plzeňská veterinární klinika Kleisslova poskytuje ošetření koní v terénu, např. pravidelné prohlídky, služby na závodech, vyjíždí k úrazům. Veterinární klinika poskytuje
Laboratoř analýz životního prostředí pro akreditované měření pracovního prostředí, emisí
Společnost PLASTSERVIS a.s. Zlín má vlastní laboratoř analýz životního prostředí - provádí měření pracovního prostředí a emisí v různých technologických procesech, pro firmy v lokalitě Zlínský kraj.
Největší ambulantní rehabilitační a fyzioterapeutické pracoviště v Praze
Vyřešte svůj problém s bolestí zad nebo pohybovými potížemi v jedné z jedenácti poboček největšího ambulantního rehabilitačního pracoviště THERAP-TILIA spol. s r.o. v Praze.
THERAP-TILIA, spol. s r.o. Zahradní Město
Značkové sluneční brýle-Rudy Project, Blizzard, Gloryfy, Cacharel
Oční optika Lesa Uherské Hradiště nabízí značkové sluneční brýle. Jsme prodejci značky Rudy Project, Blizzard, Gloryfy, Cacharel.
Oční optika Lesa, s.r.o.
Lymfoterapie, manuální a přístrojová lymfodrenáž pro regeneraci organismu a omlazení kůže
LYMFOTERAPIE A REKONDICE - Ivana Bäumlová, ordinace, jež poskytuje léčbu mízních otoků a suché uhličité koupele. Provádíme lymfodrenáže vhodné nejen pro pacienty s otoky, ale také lymfoterapii.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Počítačová analýza chůze - vyšetření chodidel, které odhalí příčiny a vyřeší bolest
Zdravotnické centrum Protetika Jeseník. nabízí počítačovou analýzu chůze, kde podrobně vyšetříme Vaše chodidla a vyřešíme bolest chodidel při chůzi.
Jesenická ortopedie s.r.o.
Pojištění veterinární léčby psa
Informace o výhodách programu Pojištění veterinární léčby psa přináší všem majitelům psů Veterinární klinika Kleisslova v Plzni.
Skříňový zvedák Integralift™pro důstojný a bezpečný přesun hendikepovaných osob - Praha
Bezpečný přesun hendikepovaných osob na krátké vzdálenosti umožní skříňový zvedák Integralift™, který v interiéru místnosti ani nezaregistrujete. K dostání u společnosti ERILENS s.r.o. z Prahy.
Ortopedická obuv na míru - ortopedické úpravy standardní obuvi, měření a indikace
Společnost Ergona, pobočka Brno provozuje Protetiku na ulici Hybešova, kde poskytuje ortopedickou obuv na míru, pro závažně postižené nohy. Také provádí ortopedické úpravy obuvi, měření a indikace.
Ergona Brno
Plastické operace víček Hradec Králové – operace provedená v ambulantním režimu
Plastická operace horních i dolních víček v ambulantním režimu. Zákrok je prováděn v místním znecitlivění, popř. v kombinaci místního znecitlivění a podání celkových sedativ - Hradecké oční sanatorium
Veterinární pohotovost nonstop Plzeň
Vaši čtyřnozí miláčci si zaslouží tu nejlepší péči, a to zejména pokud se jedná o ošetření v případě úrazu nebo nemoci. Veterinární klinika Kleisslova v Plzni poskytuje veterinární pohotovost nonstop.