Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Screening karcinomu děložního hrdla - zabraňte včas vzniku karcinomu
DIMOLab s.r.o. je citologická a bioptická laboratoř, která provádí screening karcinomu děložního hrdla - naši laboratoř mohou využít klienti z okolí Přerova, Prostějova i přilehlého okolí.
Individuální ortopedická obuv - přes pojišťovnu získáte příspěvek na ortopedickou obuv
U firmy Jaroslav Režňák Zlín můžete uplatnit poukaz na ortopedickou obuv. Čerpejte přes pojišťovnu příspěvek a individuální ortopedická obuv Vás pak vyjde na zlomek ceny.
Pronájem a půjčování polohovacích postelí pro dlouhodobě nemocné
Pronájem a půjčování polohovacích postelí pro dlouhodobě nemocné a seniory, motorické polohovací lůžka, zdravotní pomůcky od firmy CMT CZ s.r.o. v Kloboukách u Brna.
Oční optika Praha, kvalitní brýlové obruby, kontaktní a brýlové čočky, měření zraku
Stylové brýle na zakázku či kvalitní brýlové čočky a obruby Vám zhotoví rodinná společnost František Havlík - OKO OČNÍ OPTIKA z Prahy 10. Zajistíme maximální komfort Vaším očím.
Volně prodejně homeopatika - bohatý lékárenský sortiment levně
Volně prodejně homeopatika nakoupíte u lékarny POLIKLINIKA s.r.o., která se zaměřuje na prodej farmaceutických výrobků. Nabízíme bohatý lékárenský sortiment za příznivé ceny.
Motorická polohovací zdravotnická lůžka a postele - do domovů, penzionů i nemocnic
Specialistou na motorická polohovací zdravotnická lůžka a postele je společnost CMT CZ s.r.o. z Klobouk u Brna. Zdravotnické postele dodáváme do domovů, penzionů i nemocnic.
Ortézy, protézy a protetické pomůcky na míru – zvýšení kvality života a návrat ke všedním aktivitám
Jesenická ortopedická ambulance se jako nestátní zdravotnické zařízení věnuje výrobě protéz, ortéz, ortopedické obuvi a a mnoha dalším pomůckám pro zvýšení kvality života při zdravotních potížích.
Jesenická ortopedie s.r.o.
Pojištění léčby psů Plzeň
Máte obavy, že Váš zvířecí miláček onemocní a nebudete mít finanční prostředky na jeho léčbu? Pojistěte se před takovouto situací. Přes naší kliniku si můžete sjednat Pojištění veterinární léčby psa.
Zdravotnická polohovací lůžka a rošty pro seniory a nemocné
Zdravotnická polohovací lůžka a rošty pro seniory a nemocné si můžete zapůjčit nebo pronajmout od firmy CMT CZ s.r.o. v Brně.
Dioptrické a sluneční brýle prodej Praha 9 -  z naší nabídky si vybere každý
Sluneční brýle: - při výběru slunečních brýlí je samozřejmostí test propustnosti na UV záření.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Ubytování Plzeň – relaxační, rodinné a wellness pobyty také jako dárkové poukazy
Chcete zažít víkend plný odpočinu a relaxace? V útulném Hotelu Panorama**** v Plzni s moderním wellness si můžete užít jak romantický víkend ve dvou, tak rodinný pobyt s ubytováním.
Brýle a kontaktní čočky Ústí nad Labem
Nevidíte na dálku či na blízko? Sháníte slušivé brýle nebo vhodné kontaktní čočky? V Oční optice Šárka Krůtková v ústí nad Labem Vám odborně poradí a pomohou s výběrem.
Dermatologie, ordinace kožního lékaře, léčba lupénky, alergií, infekcí
Ordinace kožního lékaře, dermatologie Plzeň, MUDr. Jiří Voltr. Provozujeme plazmatickou terapii pro vyhlazení vrásek, léčbu kožních onemocnění, lupénky, alergií, infekcí, dermatovenerologii.
Lipofilling, tvarování rtů, vyplňování vrásek vlastním tukem
Plastika - estetika Zlín provádí tvarování rtů, vyplňování vrásek vlastním tukem, jde o metodu Lipofilling, která patří mezi nejednodušší metody estetické medicíny.
Polohovací postele pro seniory, postele pro domácí péči
Polohovací postele pro seniory nebo postele pro domácí péči vám zajistí firma CMT CZ s.r.o. v Kloboukách u Brna. Zakázková výroba polohovacích postelí a motorických roštů je jejich hlavní činností.
Prodloužený Velikonoční víkend - lázeňský wellness pobyt, dny plné pohody a relaxačních procedur
Prodloužený Velikonoční víkend - lázeňský wellness pobyt, dny plné pohody a relaxačních procedur. Tento příjemný odpočinek si pro Vás připravili ve ****Spa Resort v Lednice na Moravě.
Servis rentgenových přístrojů Jindřichův Hradec
Potřebujete zajistit servis rentgenových přístrojů odbornou osobou? Firma Rentgen - servis Karel Zeman z Jindřichova Hradce nabízí své služby pro celou ČR.
Sprchové zástěny Silentia Praha – pro soukromí pacientů
Sprchování pacientů nemocničních zařízení bude nyní se sprchovou zástěnou Silentia od společnosti LABO-MS z Prahy pohodlnější. Pacientům poskytne soukromí a personál ochrání před vlhkem a vodou.
Nestátní zdravotnické a předškolní zařízení pro děti s vývojovými vadami
SANATORIUM DEMOSTHENES s.r.o., Ústí nad Labem - Severní Terasa, je nestátní zdravotnické zařízení a předškolní zařízení pro děti s vývojovými vadami a postižením, ADHD, ADD.
Centrum estetické dermatologie Olomouc, chemický peeling pleti, laser
Omlazeni pleti, vyhlazení vrásek, chemický peeling, laserové odstranění jizev, fototerapii provádí Centrum estetické dermatologie Olomouc - MUDr. Květoslava Nováková.
Profesionální péče o pleť, mezoterapie, výživa pleti a oslabených vlasů
Mezoterapii pro mladistvý vzhled, odstranění jizev po akné, strií a vrásek, výživu oslabených a řídnoucích vlasů provádí estetická dermatologie MUDr. Květoslavy Novákové, Olomouc.
Internetový obchod lékárny Bona, eshop, prodejna léků, dětské výživy, kosmetiky
LÉKÁRNA BONA BRAVO Šluknov s.r.o. zajišťuje prodej léků, dětské výživy, kosmetiky, zdravotnických prostředků, doplňků výživy a provozuje internetový obchod lékárny Bona, eshop.
Akreditovaná zkušební laboratoř, zkušebna mechanických a fyzikálních vlastností plastů
UNIPETROL RPA, s.r.o. – POLYMER INSTITUTE BRNO, odštěpný závod je společnost z Brna, která se specializuje na měření mechanických, fyzikálních a chemických vlastností plastů a jejich polotovarů.
Prodej a zhotovení brýlí Praha 9 - přijímáme poukazy všech pojišťoven
Naše oční Optika se postará o odborné zhotovení brýlí, a to i podle požadavků pojišťovny.Stejně tak můžete do ordinace přijít se speciálním přáním,které vám pracovníci této ordinace rádi splní.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Ordinace praktické lékařky pro děti a dorost v Kopřivnici, léčba, prevence
Praktická lékařka pro děti a dorost v Kopřivnici, diagnostika, léčba, odhalení příčin nemocí, prevence, nastřelení náušnic zajišťuje ordinace MUDr. Marta Horáčková s.r.o.