Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Pevné zástěny pro trvalejší zastínění Praha – snadná změna proporcí místností
Pevné zástěny pro trvalejší zastínění a snadnou změnu proporcí místností bez nutnosti stavět či bourat příčky nabízí česká společnost LABO-MS se sídlem v Praze.
Oční optika Chrudim, prodej brýlí, moderních brýlových obrub a čoček nejvyšší kvality
Kvalitní a moderní brýle, které Vám budou slušet, výhodně zakoupíte u firmy Optika Trio Anna Vodvárková v Chrudimi. Pomůžeme Vám vybrat brýle podle Vašich individuálních představ.
Nestátní zdravotnické zařízení Praha, ambulance odborných lékařů včetně lůžkové péče
Svěřte se do péče špičkových lékařů v nestátním zdravotnickém zřízení Vršovická zdravotní, a.s. Praha. Provádíme medicínu na té nejvyšší úrovni s využitím moderních technologií a přístrojů.
Týdenní i víkendový pobyt v Karlově Studánce v Jeseníkách s návštěvou Eko farmy v Karlovicích
Přijeďte si užít týdenní nebo víkendový rekreační pobyt do Horských lázní Karlova Studánka v Jeseníkách a využijte možnost navštívit Eko farmu v Karlovicích, kde se seznámíte s životem na farmě.
Soukromá veterinární klinika, prevence a léčba malých zvířat, skotu i koní
Léčba malých zvířat, skotu a koní, preventivní péče o zvířata, vakcinace, vyšetření, chirurgické zákroky, reprodukce a jiné služby poskytuje soukromá veterinární klinika - MVDr. Věra Samohýlová.
Stomatologické nekovové dentální materiály vysoké kvality pro zubní lékaře i laboratoře
Komplexní řešení pro stomatologická pracoviště jako jsou zuby, zubní pryskyřice, formovací a otiskovací materiály doplněny o inovativní produkty naleznete u firmy SpofaDental a.s. v Jičíně.
SpofaDental a.s. Stomatologický materiál Jičín
Léčebná kosmetika na kožní problémy a exém
Lékárna POLIKLINIKA s.r.o. se zaměřuje na volný prodej zdravotní kosmetiky. V naší lékárně naleznete také široký sortiment léčebné kosmetiky na kožní problémy a exémy.
Rehabilitace pro dospělé s poruchou řečových funkcí Praha - Mezigenerační centrum Julie
Mezigenerační centrum JULIE v Praze a tým specialistů se zaměřuje na rehabilitace pro dospělé s poruchou řeči po cévních příhodách nebo po úrazech mozku.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Bakteriální a mykologická diagnostika nemocí hospodářských zvířat, ryb, včel, zvěře
Oddělení bakteriologie se zabývá testováním bakteriálních původců onemocnění u ryb, včel, hospodářských i domácích zvířat, lovné zvěře nebo zvířat ze ZOO.
Invalidní vozíky, prodej i servis s výrobou náhradních dílů a prodejem ortopedických pomůcek
Prodej a kvalitní servis invalidních i ortopedických vozíků včetně bohaté nabídky zdravotnických pomůcek, jako jsou chodítka, katetry či cévky, výhodně zakoupíte u firmy Miroslav Čiháček z Náchoda.
Zdravotní pomůcky, kvalitní zdravotnické potřeby na e-shopu či v kamenné prodejně v Liberci
Zdravotní obuv, rehabilitační pomůcky včetně tlakoměrů a mateřského programu výhodně zakoupíte u firmy Zdravotní prodejna Profi, s.r.o. v Liberci. Kvalitní zdravotní pomůcky pro děti i dospělé.
Zdravotní prodejna Profi, s.r.o. zdravotní pomůcky
Dětské brýlové obruby Praha 9 - dětské brýle ACTIVE za výhodnou cenu 1190 Kč
Kvalitní dětské brýlové obruby nabízí Oční Optika na Praze 9. Brýlové obroučky jsou vhodné pro děti do deseti let.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Dermocentrum Opava -  léčebná kosmetika pro kožní onemocnění, krémy pro alergiky
Lékárna POLIKLINIKA s.r.o. se kromě prodeje farmaceutických výrobků zabývá také provozem Dermocentra v Opavě, kde prodává léčebnou kosmetiku pro různá kožní onemocnění či alergiky.
Chemické analýzy Praha – toxikologické analýzy, analýzy vody a potravin
Státní veterinární ústav Praha, oddělení chemie nabízí služby chemické analýzy potravin, krmiv, vody nebo toxikologické analýzy či biochemické analýzy zvířat.
Oční optika Uherské Hradiště, měření zraku, dioptrické i sluneční brýle, kontaktní čočky
Dioptrické i sluneční brýle, velký výběr obrub a čoček, měření zraku, kontaktní čočky, poradenství poskytuje oční optika OPTIKCENTRUM, s.r.o. v Uherském Hradišti.
Praktický lékař Domažlice
Hledáte lékaře a jste z Domažlic? Pak můžete využít služby praktické lékařky pro dospělé - MUDr. Radmily Pflugové, která nabízí profesionální lékařskou péči a osobní přístup ke každému pacientovi.
Biorezonance - terapie pro podporu odvykání kouření, cigaret
Terapeutka Petra Pilchová z Ostravy provádí biorezonanční terapii s pomocí nejnovějšího přístroje Bicom Optima 2. generace, který se v mnoha evropských zemích využívá pro podporu odvykání kouření.
Privátní wellness, vířivka, sauna Zlín-pronájem pro páry, firemní akce
Privátní wellness Zlín AVANA nabízí relax pro páry i pronájem pro firemní akce. K dispozici je Vám vířivka a finská a parní sauna.
Entonox – inhalační analgetikum Praha 4 -  obavy z ošetření z vpíchnutí anestezie jsou pryč!
Entonox je nové inhalační analgetikum, které pomůže překonat strach z injekce. Dostane se Vám ho v naší ordinaci v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Bakteriologie Praha – komplexní diagnostika nemocí hospodářských i domácích zvířat
Komplexní bakteriální a mykologickou diagnostiku nemocí hospodářských i domácích zvířat, včel, ryb, lovné zvěře či zvířat ze ZOO provádí Státní veterinární ústav Praha, oddělení bakteriologie.
Náhrada chybějících zubů – bezbolestné řešení pomocí zubních implantátů Praha
Ztráta jednoho nebo více zubů již v dnešní době není žádný problém. Náhradou zubů pomocí zubních implanátů se zabývá dentální klinika Dental Office H33 s.r.o.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Praktický lékař pro dospělé, MUDr. Jiráková, zdravotní středisko Rudná u Prahy
Preventivní a léčebnou péči, očkování, odběry krve, CRP, EKG, vyšetření a potvrzení do zaměstnání provádí praktický lékař pro dospělé MUDr. Hana Jiráková, zdravotní středisko Rudná u Prahy.
Prodej, e-shop - léky, spreje, pastilky, sirupy na chřipku a nachlazení, které zaručeně pomohou
Trápí-li Vás chřipka a nachlazení, Lékárna Bazalka s.r.o. v Ostravě má spoustu produktů, které Vaše obtíže zmírní. Abyste nemuseli vycházet z domu, veškeré přípravky můžete zakoupit přes jejich e-shop
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Produkty pro urologii Praha – včetně kompletního servisu přístrojů
Urologickým pracovištím a ambulancím dodá potřebné produkty pro urologii, přístroje a vybavení včetně kompletního servisu společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Hotel Pyramida Františkovy Lázně
Chystáte se do Františkových Lázní a vybíráte si ubytování? Komfortní prostředí pro aktivní odpočinek, relaxaci s možností léčebných pobytů v klidné lokalitě nabízí Lázeňský hotel PYRAMIDA, a.s.