Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Výměna amalgámových plomb Praha 4 za bílé a zdravotně nezávadné kompozitní výplně
Máte ve svých ústech starou amalgámovou plombu? Neváhejte a objednejte se u dentální kliniky Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4 na její výměnu za bílou a zdravotně nezávadnou kompozitní výplň.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Exilis Face - facelifting Praha – neinvazivní a účinné omlazení obličeje, krku, dekoltu a rukou
Toužíte vypadat mladě a bojíte se velkých zákroků? Exilis Face – facelifting je nová metoda, která slibuje účinné omlazení obličeje, krku, dekoltu a rukou a nabízí ji Esthetic Medical Clinic v Praze.
Poliklinika Bor
Ordinace praktických, dětských i závodních lékařů a ostatní ambulantní služby jako zubní lékaře a poradnu pro těhotné, oční či diabetologické oddělení naleznete na Poliklinice Bor.
Zubní implantáty - aplikace Praha 4 – zcela bezbolestně
Chybí Vám vlivem úrazu, genů či kazů jeden či více zubů? Získejte zpět krásný úsměv po aplikaci zubních implantátů u dentální kliniky Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Hygiena potravin a krmiv Praha 6 – kontrola zdravotní nezávadnosti
Potřebujete laboratorně prověřit zdravotní nezávadnost potravin a krmiv? Oddělení hygieny potravin a krmiv Státního veterinárního ústavu Praha 6 provádí tyto analýzy ve špičkové laboratoři.
SVÚ Praha – odborná veterinární laboratorní diagnostika
SVÚ Praha provádí díky špičkovým odborníkům a modernímu laboratornímu zázemí odbornou veterinární diagnostiku zdravotní nezávadnosti surovin a potravin i infekčních a neinfekčních onemocnění zvířat.
Značkové dioptrické brýle, brýle na zakázku, měření zraku  Liberec
Prodej kvalitních dioptrických brýlí i brýlových obrub přímo na míru a podle vašich představ - J&M Optik Liberec s.r.o.
Centrum komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny Praha – zajímejte se o své zdraví
Zajímáte se o své zdraví a nechcete nic ponechat náhodě? Pak Vás jistě zaujme nabídka procedur či informací centra komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny COMHEALTH s.r.o. v Praze.
Léčba parodontitidy Praha 4 – specialisté na toto onemocnění
Obáváte se ztrát chrupu v důsledku nemoci závěsného aparátu zubu? Léčbou počínající i postupující parodontitidy se zabývají specialisté z dentální kliniky Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Hlasový pedagog a terapeut Praha – individuální přístup ke klientům
Centrum komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny COMHEALTH s.r.o. v Praze nabízí své služby hlasového pedagoga a terapeuta s individuálním přístupem ke každému klientovi.
Akreditovaná laboratoř Praha Střední Čechy
Akreditovaná laboratoř Praha Střední Čechy. Laboratoř je akreditovaná CIA pod číslem 1531.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vod
Zkušená praktická lékařka pro děti a dorost, moderní ordinace s poradnou pro kojence, Kladno
MUDr. Světluše Najmanová, zkušená praktická lékařka pro děti a dorost s dlouholetou praxí. Svým pacientům poskytujeme diagnostickou a léčebnou péči s důrazem na prevenci. Sídlíme ve městě Kladno.
Nonstop pohotovost, ošetření akutních případů
Konzultujte hned na telefonní lince stav nemocného mazlíčka - telefonní NONSTOP POHOTOVOST na čísle 736 175 107 - Veterinární klinika Hanychov Liberec
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
Čtyřhvězdičkový wellness hotel s ubytováním ve vinařské oblasti
Wellness hotel s relaxačním centrem a s ubytováním ve vinařské oblasti, tříhvězdičkový hotel to je Hotel Kraví hora **** v Bořeticích na jižní Moravě.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Veterinární klinika s ordinací a laboratoří, zaměření na malá i velká zvířata, soudní znalec
Kvalitní zdravotní péči pro Vaše zvířecí kamarády naleznete na veterinární klinice Michal Šindelář MVDr. v obci Mrač. Poskytujeme široké služby včetně diagnostiky, operací a soudního znalectví.
Omlazení pleti Praha – odstraní oční vějířky, kruhy a váčky pod očima
Pozorujete na svých očích známky stárnutí? Oční vějířky, které se tvoří v nejjemnější části obličeje s nejtenčí kůží, lze odstranit pomocí omlazující péče pleti v Esthetic Medical Clinic v Praze.
Pobyty pro rodiče s dětmi především v lyžařské sezóně - krásné prostředí
Pobyty pro rodiče s dětmi především v lyžařské sezóně realizují Horské lázně Karlova Studánka, které mohou nabídnout krásné prostředí, které dodá pobytu tu pravou atmosféru.
Ordinace praktické lékařky pro dospělé, komplexní zdravotní péče, Praha 2
Ordinace praktické lékařky pro dospělé, MUDr. Helena Enžlová, komplexní zdravotní péče, preventivné a léčební péče, odběry biologického materiálu a aplikace očkování, Praha 2.
Záchranná veterinární služba z Prahy fungující 24 hodin denně, první pomoc pro domácí zvířata
Zdravotnická záchranná služba veterinární PET – MEDIC, první pomoc pro Vaše domácí zvířata. Naše operační středisko funguje nonstop a tvoří jej pouze školení záchranáři s dlouholetou praxí v oboru.
Logistický sklad Domažlice, balení a distribuce optických čoček a brýlí Michael Pachleitner Group
Skladování, balení a distribuci kvalitních rakousko-německých optických čoček a brýlí Michael Pachleitner Group zajišťuje logistický sklad společnosti MP Group Logistics Center, s.r.o., Domažlice.
MPG Logistics s.r.o.
Parodontologické konzultace Praha 4 – zastavte nebo výrazně zpomalte toto onemocnění
Trápí Vás parodontitida? Víte, že toto onemocnění můžete vhodnou léčbou zastavit nebo výrazně zpomalit? Více se dozvíte na parodontologické konzultaci kliniky Dental Office H33 s.r.o.v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Výzkum, výroba a prodej veterinárních přípravků – léčiva, krmné směsi pro malá a hospodářská zvířata
BIOPHARM, Výzkumný ústav biofarmacie a veterinárních léčiv a.s. z Jílové u Prahy se zabývá vývojem, výrobou a prodejem veterinárních přípravků, léčiv nebo krmných směsí pro malá a hospodářská zvířata.
Preventivní zubní péče Praha 4 – pro krásný úsměv bez kazů
Krásně zářivý úsměv a zdravé zuby bez kazů může mít každý z nás. Vše začíná u pravidelné preventivní zubní péče, kterou vám poskytnou odborníci ze stomatologické kliniky Dental Office H33 s.r.o.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Praktický lékař pro dospělé Sušice
Myslíte na své zdraví a prevenci onemocnění? Pokud bydlíte v Sušici a okolí, neváhejte využít služeb MUDr. Olgy Nikodemové - praktické lékařky pro dospělé.
Veterinární vyšetření dýchacích cest u zvířat, bronchoskopie
Veterinární klinika Vítkovice s.r.o. v Ostravě zajišťuje kvalifikovanou veterinární péči zvířecích mazlíčků a klade důraz především na prevenci a léčbu podle nejaktuálnějších léčebných postupů.