Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Elektrická zdravotnická lůžka, motorické rošty pro zdravý spánek - výroba, prodej
Mějte zdravý spánek díky motorickému roštu. Rošty a elektrická zdravotnická lůžka vyrábí a prodává společnost CMT CZ s.r.o. se sídlem v obci Klobouky u Brna.
Kvalitní zdravotní péče, pohotovostní služba a vstřícný přístup k pacientům, Kolín
Vize kolínské nemocnice se opírá o 3 základní pilíře: kvalitu, vstřícnost a komplexní zdravotní péči. Byli jsme oceněni jako nejlepší nemocnice Středočeského kraje z hlediska spokojenosti pacientů.
Oblastní nemocnice Kolín, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Materiály, nástroje a přístroje z celého světa pro využití ve zdravotnictví - ADVAMED s.r.o.
Obchodním partnerům nabízí společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze širokou nabídku spotřebního maetriálu, nástrojů a přístrojů určených pro využití ve zdravotnictví od dodavatelů z celého světa.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Podpažní berle E-shop – kvalitní poúrazová pomůcka při pohybu
Nabízíme kvalitní podpažní berle, které pomáhají při pohybu po různých druzích úrazů. Navštivte náš E-shop a vyberte si berle pro sebe nebo své známé. V nabídce naleznete nejen klasické dřevěné berle, ale také odolné duralové, nebo pro děti. Série DPB 10 jsou berle pro dospělé vyrobené z polypropylenu a duralu. Máte na výběr z velkých, které ...
Biorezonanční terapie BICOM, zjištění příčin nemocí a léčba
Zjištění příčin nemocí, léčba alergií, ekzémů a infekcí alternativním způsobem za pomoci biorezonanční terapie BICOM v ordinaci MUDr. Tomáše Vejrycha v Trutnově.
Rozbor odpadních vod a čistírenských kalů
Provádíme rozbory vod z čistíren odpadních vod, kanalizací a domácích čistíren, chemické a fyzikální rozbory aktivovaného kalu - Orlická Laboratoř, s.r.o. Česká Třebová
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Detekce, měření a odrušení geopatogenní zóny - zbavte se negativního působení geopatogenních zón
Geopatogenní zóny ovlivňují negativně Vaše zdraví, spánek i náladu. Relaxační centrum Adam Přerov provádí detekce, měření i odrušení geopatogenních zón v lokalitě Olomoucký kraj.
Vánoční nabídka zvýhodněných romantických pobytů v Zámeckém hotelu v Lednici
Vánoční nabídka zvýhodněných romantických balíčků - pobytů se slevou, ubytování v romantických pokojích v překrásném Zámeckém hotelu v Lednici na Jižní Moravě.
Bezbolestné ošetření Vašich zubů Praha 4 – bez zbytečného strachu ze zubaře
Obáváte se zubního ošetření? Je návštěva zubaře Vaší noční můrou? S moderním přístupem a vybavením kliniky Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4 bude ošetření Vašich zubů zcela bezbolestné.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Prodej a půjčovna zdravotnických potřeb a pomůcek Písek - výběr nových i repasovaných
Široký sortiment zdravotnických potřeb a pomůcek pro usnadnění každodenního života s hendikepem prodává nebo nové či repasované půjčuje společnost AKTIV Zdravotnické potřeby s.r.o. z Písku.
Severočeské vodovody a kanalizace pro Ústecký, Liberecký a Středočeský kraj -  linka 840111111; 601267267
Zákaznická a havarijní linka Severočeských vodovodů a kanalizací 840 111 111, 601267267 funguje pro dotazy a nahlášení poruch v oblastech Ústeckého, Libereckého a Středočeského kraje.
Veterinární pohotovost pro psy i kočky - komplexní vyšetření vašich mazlíčků
Veterinární pohotovost pro psy i kočky můžete navštívit na Veterinární klinice Vítkovice s.r.o. v Ostravě, kde vám poskytneme komplexní vyšetření vašich mazlíčků.
Lékařské moderní vybavení a zdravotnické potřeby pro obory urologie a gastroenterologie
Moderní přístroje pro urologii nebo gastroenterologii Vám zajistí a dodá společnost Advamed s.r.o. Poskytujeme i veškerý servis na naše přístroje.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Sklerotizace – odstranění žilek na nohách Praha – krásné nohy bez chybičky
Trápí Vás rozšířené žilky a toužíte po krásných nohách bez chybičky? Nebojte se a kontaktujte Esthetic Medical Clinic v Praze, kde provádějí bezbolestné odstranění žilek na nohách – sklerotizaci.
Kompletní vybavení pro rehabilitační ústavy, lázně a speciální léčebné zařízení
Ostravská společnost INDICO s.r.o. Vám dodá rehabilitace všeho druhu - vytipuje objekt, postará se o stavební úpravy, kolaudaci a následnou dodávku veškerého zdravotnického nábytku a vybavení.
Aktuální nabídka zaměstnání pro profesi zdravotní sestra, zdravotní bratr, administrativní pracovník Praha
Zdravotnické zařízení na Praze 8 přijme zdravotní sestru nebo zdravotního bratra, ev. administrativního pracovníka do jednosměnného ambulantního provozu.
Zdravotní, ortopedická obuv pro děti, dospělé - individuální výroba
Úlevu nohám přináší zdravotní, ortopedická obuv. U výrobce ortopedické obuvi, firmy Jaroslav Režňák Zlín, můžete objednat obuv pro děti i dospělé - individuální výroba dle poukazu od odborného lékaře.
Veterinář Liberec sterilizace koček kastrace psů očkování zvířat
V rámci naší veterinární, léčebné a preventivní péče ošetřujeme psy, kočky, fretky, drobné hlodavce, plazy a exotická zvířata - Veterinární klinika Hanychov Liberec
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
Masáže pro odpočinek i zdraví - vyberte si ruční lymfatickou masáž nebo liftingovou masáž obličeje
Relaxační centrum Adam v Přerově poskytuje relaxační a zdravotní masáže různých typů. Můžete si vybrat jak z masáží lymfatických, tak relaxačních nebo liftingových.
Solná jeskyně a relaxační masáže pro dokonalý odpočinek - dárkové poukazy na prodej
Relaxační centrum Adam v Přerově vám poskytne dokonalý odpočinek - k dispozici je Vám solná jeskyně, objednat se můžete také na relaxační masáže. Na prodej máte dárkové poukazy.
Pleny pro dospělé - spolehlivá a bezpečná ochrana při úniku moči
Společnost IN-TEX se zabývá výrobou a prodejem inkontinenčních pomůcek pro dospělé, jako jsou inkontinenční kalhotky, pleny pro dospělé, ochranné lůžkoviny, body a overaly.
Speciální zdravotnický spotřební materiál do nemocnic, klinik a ordinací - vyberte si u nás vše co potřebujete!
Dodávkami speciálního zdravotnického spotřebního materiálu pro veškerá zdravotnická zařízení v České republice se specializuje společnost ADVAMED s.r.o.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Neinvazivní terapie laserovou sprchou Praha - novinka - zavádějící cena 180,-Kč
Klinika komplexní rehabilitace MODANA spol. s r.o. v Praze nabízí klientům novinku v léčbě pohybového aparátu, neinvazivní terapii laserovou sprchou za zavádějící cenu pouze 180,-Kč za jedno ošetření.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Privátní plastický chirurg provádí výkony estetické medicíny
Na klinice Plastika - estetika Zlín provádí výkony estetické medicíny. Privátní plastický chirurg MUDr. Libor Mrňa Vám poskytne osobní konzultace po telefonickém objednání.
Stomatologie Praha 6, zubní ordinace, implantologie, stomatochirurgie
Implantologii, stomatochirurgii, paradentologii, dentální hygienu a stomatologickou péči poskytuje VICTORIA - DENT, s.r.o., MUDr. Radim Horák s ordinací v Praze 6.