Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Řešení hlubších vrásek, pro modelaci tváře, při stárnutí pleti - nová technologie BioRiVolumetria
Jedinečné produkty Regenyal Idea - Biorivolumetria jsou řešením hlubších vrásek, při stárnutí pleti, vhodné pro modelaci tváře. Aplikaci provádí na klinice Plastika - estetika Zlín.
Produkce, zásobování a instalace lékařskými technologiemi, systémy Praha
Produkci, zásobování a instalaci různých lékařských systémů dodává firma Lab&Pharma spol. s r. o.
Inkontinenční pomůcky pro dospělé zajistí vaše pohodlí ve všech situacích
Problémy s inkontinencí vám pomůžou vyřešit inkontinenční ochranné pomůcky pro dospělé od společnosti IN-TEX. Zajistíme pohodlí a pocit bezpečí ve všech situacích.
Zdravotnická technika pro radiologii Praha - široká nabídka produktů
Zdravotnickou techniku pro radiologii dodává společnost Advamed s.r.o., Praha. Dále dodáváme zdravotnický spotřební materiál.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Ortopedické pomůcky, protetika, ortézy, bandáže, protézy, výroba na míru
Ortopedické pomůcky a vybavení, protetika, ortézy, bandáže, protézy, hole, invalidní vozíky na míru vyrábí společnost Ortotechnika, a.s. se sídlem v Praze.
Elektivní neurochirurgie, chirurgie ruky-poruchy periferních nervů
Plastika-estetika Zlín dělá výkony v oboru periferní neurochirurgie, elektivní chirurgie ruky - u Dupuytrenovy choroby, řeší poruchy periferních nervů při syndromu karpálního tunelu.
Zdravotnický nábytek, zařízení, vybavení pro ambulance, ordinace i lékárny
Zdravotnický nábytek a další zařízení a vybavení pro ambulance, ordinace i lékárny zajišťuje společnost Indico s.r.o., která je specialistou na modernizaci těchto prostorů.
Laboratoř, rozbory vody pitné, bazénové, odpadní pro domácnosti a firmy
Rozbory a analýzy vody pitné, bazénové, odpadní pro domácnosti, firmy, restaurace, koupaliště provede akreditovaná laboratoř Monitoring, s.r.o. se sídlem v Praze.
Profesionální plastické operace, zákroky estetické chirurgie-operace očních víček, karpálního kanálu, vyhlazení vrásek
Zákroky estetické chirurgie můžete podstoupit na Klinice Plastika - estetika Zlín. Provádíme profesionální plastické operace, nejčastěji vyhlazení vrásek, operace očních víček a karpálního kanálu.
Výroba, prodej - inkontinenční pomůcky, prádlo pro dospělé, kalhotky, pleny, vložky, e-shop
Výrobu, prodej, e-shop inkontinenčních pomůcek pro dospělé - kalhotky, pleny, vložky, chrániče matrací, body pro inkontinenci, hygienické pomůcky zakoupíte od firmy In-tex, Jana Roubcová.
Rehabilitace a regenerace zad Praha - pomůžeme Vám od bolesti zad a hlavy
Rehabilitace zad Vám nabízí Komplexní klinika rehabilitací na Praze 8. Rehabilitace a následná regenerace na naší klinice v Praze Vám pomůže od bolestí zad, hlavy a končetin.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Zvěrolékař, očkování psů a koček, veterinární ordinace s přátelským a pozitivním přístupem
Veterinární ordinace Veterinární klinika Vítkovice s.r.o. v Ostravě se věnuje komplexní péči o malá zvířata s důrazem na prevenci, odbornou léčbu a přátelský a pozitivní přístup k pacientovi.
Zařízení lekářské ordinace, ambulance na klíč – rekonstrukce a vybavení
Chystáte se otevřít či zrekonstruovat lékařskou ordinaci? Firma INDICO s.r.o. Vám pomůže. Specializuje se na veškeré vybavení zdravotnických zařízení a zajistí Vám ambulanci na klíč.
Chirurgická úprava, operace očních víček-blefaroplastika
Převislost očních víček vyřeší chirurgická úprava-blefaroplastika. Operace očních víček provádí na klinice Plastika - estetika Zlín MUDr. Libor Mrňa.
Dětská lékařka, praktická lékařka pro děti a dorost, pediatrie Šestajovice
Dětská praktická lékařka MUDr. Hana Kučerová má v okrese Praha - východ otevřenou pediatrickou ordinaci a poradnu pro děti a dorost do 19 let, kde poskytuje komplexní zdravotní služby.
Monitoring vod ke koupání – rozbory povrchových, odpadních či pitných vod
Monitoring vod ke koupání – rozbory povrchových, odpadních či pitných vod, rozbory a analýzy provádíme moderními a špičkovými přístroji - Povodí Labe, státní podnik Hradec Králové
Zkoušky rentgenových zařízení, revize, servis RTG, radiační ochrana
Zkoušky rentgenových zařízení, pravidelné kontroly a revize rentgenů, servis a opravy RTG, radiační ochranu pracoviště Vám zajistí společnost Rentgen - servis Karel Zeman.
Klinika estetické a plastické chirurgie, vyhlazení vrásek, zvětšování prsou
Klinika estetické a plastické chirurgie Aurum Clinic, s.r.o., poskytuje svým klientů vyhlazení vrásek, odstranění ochablé kůže, zvětšení a korekci prsou, opravu jizev či odstranění celulitidy.
Porucha řeči, logopedie Praha - logopedická péče pro děti i dospělé
Poruchu řeči a logopedickou péči vám v Praze zajistí společnost COMHEALTH, s.r.o.
Dárkový poukaz na vstupní vyšetření v dietní poradně a sestavení jídelníčku na míru
Pokud přemýšlíte nad dárkem pro blízkou osobu, která by chtěla zatočit se svou váhou, zakupte jí dárkový poukaz na vstupní vyšetření a sestavení jídelníčku v dietní poradně Slimbee v Ostravě.
Veterinární klinika, zvěrolékař, péče o zvířata, očkování, kastrace, chirurgie
Péči o zvířata, očkování, kastraci, chirurgické a gynekologické zákroky, léčbu očí pro Vaše zvířata provádí Veterinární klinika v Ústí nad Labem zvěrolékař MVDr. Lubomír Vojtek.
Soukromá veterinární ordinace, profesionální služby veterináře
Soukromá veterinární ordinace v Hlučíně MVDr. Petra Gajdošíka poskytuje služby veterináře a funguje téměř 20 let. Za ta léta jsme ošetřili tisíce zvířecích pacientů z Bohumína, Opavy, Ostravy aj.
Dentální hygiena, dentální hygienistka, profesionální čištění zubů Praha 1
Společnost Prague City Dental nabízí a provádí profesionální čištění zubů tzv. dentální hygienu.
Kvantová terapie – technika, jak se zbavit strachu i nemocí
Ve Studiu Naturopatie Pavly Novotné v Ostravě můžete využít kvantové terapie, tedy techniky, která vás při správné aplikaci dokáže zbavit strachu i nemocí.
Screeningové mamografické preventivní vyšetření prsu - nejmodernější na Moravě
Mamografický screening - vyšetření s cílem odhalit nádor či rakovinu prsu můžete absolvovat akreditovaném MEPHACENTRU v Ostravě. Naše centrum patří k nejmodernější na severní Moravě.