Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Lékařská péče pro děti a dorost, pediatr MUDr. Preclíková, Ústí nad Labem
MUDr. Júlia Preclíková zajišťuje léčebnou, diagnostickou a preventivní lékařskou péči pro děti a dorost v Ústí nad Labem. Provozuje pediatrickou ordinaci a poradnu pro novorozence.
Mobilní tísňová péče Anděl Strážný,z.ú. - nyní možnost zápůjčky na týden zdarma
Registrovaná sociální služba poskytující mobilní tísňovou péči, která v případě potřeby zajistí pomoc klientům a jejich rodinám v jejich přirozeném domácím prostředí.
Operace horních i dolních očních víček mladší vzhled, lepší zrak, plastická operace
Hradecké oční sanatorium, s.r.o. se postará o Váš lepší zrak i mladší vzhled, provedeme Vám operace horních i dolních očních víček a jiné plastické operace očí.
E-shop - zdravotnické prostředky, vybavení pro lékárny, laboratoře, ambulance
Potřebuje vaše lékárna, laboratoř, ordinace, ambulance či klinika zdravotnické vybavení? Firma INDICO s.r.o. se specializuje na prodej zdravotnického zařízení a vybavení včetně laboratorní techniky.
Mobilní skládací zástěny Silentia Praha – rychlá a jednoduchá manipulace, variabilní využití
Skládací mobilní zástěny Silentia od firmy LABO-MS spol. s r.o. z Prahy jsou praktické, využívané především ve zdravotnictví i v jiných oborech, kde je potřeba rychle zajistit klientům soukromí.
Profesionální veterina - kastrace psů a koček s největším komfortem
Profesionální veterina v okolí Hlučína a Opavy, která provádí komplexní služby v oblasti kastrace psů a koček, je veterinární ordinace MVDr. Petra Gajdošíka.
Protetická stomatologie Praha 1 -  kompozitní výplně, keramické fazety a korunky
Naše zubní špičková klinika Prague City Dental v centru Prahy 1 provádí také protetickou stomatologie, která plně nahrazuje ztracené tvrdé zubní tkáně nebo celé zuby či skupiny zubů.
Laboratorní diagnostika infekčních a neinfekčních chorob Praha
Státní veterinární ústav Praha (SVÚ Praha) nabízí laboratorní diagnostiku infekčních a neinfekčních chorob. Jedná se o všechny druhy zvířat.
Ortodoncie, rovnání zubů Praha 1 - fixní rovnátka
Ortodoncie je obor zabývající se rovnáním zubů, jak pro dospělé tak i pro děti. Rovnání zubů je moderní ortodoncie.
Rychlé rozbory i odběry pitné vody - pro kolaudace studní a vrtů
Budujete vlastní studnu nebo vrt a chystáte se na kolaudaci? Jistě oceníte služby rychlých a přesných rozborů pitné vody, které nabízí včetně odběrů společnost Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vod
Zubní pohotovost pro dospělé a děti Praha 1
Máte nějaké akutní problémy s Vaším chrupem? Upadl vám zámeček z vašich rovnátek a vy hledáte okamžitou pomoc třeba i o víkendu?
Plazmaterapie Praha přírodní cesta k pleti bez vrásek
Esthetic Medical Clinic v Praze představuje novou metodu v péči o pleť. Regenerace stárnoucí a unavené pleti pomocí plazmaterapie bez aplikace nežádoucích umělých látek.
Oční zákroky v Hradeckém sanatoriu
Poskytujeme komplexní zdravotní péče v oboru oční lékařství ophthalmologie - Hradecké oční sanatorium, s.r.o. Hradec Králové
Zubní ošetření - vrtání zubu bez bolesti Praha 1
Zubní kazy jsou postrachem každého pacienta zubní ordinace. Odstranění zubního kazu je mnohdy nepříjemné a proto mají lidé ze zubních ordinací strach.
Zdravotní masáže - dobrá rada, jak na bolavá záda a bolavé svaly
Ve Studiu Věra Miklová Otrokovice u Zlína provádíme zdravotní masáže, které jsou účinné na bolavá záda a bolavé svaly. Dobrá rada, jak na bolest - svěřte se do našich rukou.
Stomatologie, zubní lékařka pro děti i dospělé, péče o chrup, okres Trutnov
Ve stomatologické ordinaci MUDr. Evy Jiráskové sídlící v městě Rtyně v Podkrkonoší, poskytujeme péči o chrup dětí a dospělých, rentgen, dentální hygienu a bělení zubů.
Diabetologie, interní ambulance, diagnostika a léčba cukrovky, Velké Popovice
Lékařská ambulance, ordinace diabetologie, diagnostika a léčba cukrovky, interní ambulance MUDr. Marie Valentové v obci Velké Popovice v okrese Praha – východ.
Rychle a kvalitně laboratorní rozbory pitné vody
Provádíme kompletní rozbory vod v naší špičkové laboratoři, spolehlivě hned odhalíme co do pitné vody nepatří - Povodí Labe Hradec Králové
Počítačová analýza chůze - důležité vyšetření při řešení bolesti chodidel
Ergona Opava s.r.o., pobočka Olomouc (ve Zdravotnickém centru SALUS) provádí počítačovou analýzu chůze, která je důležitá při řešení bolesti chodidel a jiných zdravotních problémů.
Ergona Olomouc
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Josefův Důl, Tanvald
V ordinaci praktického lékaře MUDr. Karla Stuchlíka v obci Josefův Důl a Tanvald, je poskytována komplexní preventivní, léčebná, dispenzační a závodní zdravotní péče pro dospělé a pacienty od 14 let.
Relaxační zámecké pivní koupele a masáže na zámku, pivní lázně
Toužíte-li po odpočinku a relaxaci, pak vyzkoušejte pivní lázně a relaxační zámecké pivní koupele a masáže na zámku Zábřeh. Prožijete zde jedinečný relaxační zážitek.
Stomatochirurgie nonstop, extrakce - trhání zubů moudrosti Praha 1
Naše privátní stomatologická klinika se sídlem na Praze 1 poskytuje komplexní zubní ošetření. Mezi naše další úkony patří i stomatochirurgie.
Dioptrické vady, operace očí, oční lékař, oční klinika,  plastické operace
Hradecké oční sanatorium, s.r.o. zajišťuje výkony v oblasti očního lékařství, můžete si u nás nechat odstranit oční dioptrické vady, plastické operace a to vše s vyšetřením od očního lékaře.
Kosmetický salon pro psy a kočky, stříhání a úprava psů
Veterinární ordinace MVDr. Petra Gajdošíka v Hlučíně poskytuje profesionální péči pro psy a kočky. Dopřejte vašim zvířecím miláčkům tu nejlepší péči a vezměte je do kosmetického salonu.
Oddělení rehabilitace a fyzioterapie, cvičení u dětí, Vojtova metoda
Baťova nemocnice Zlín má oddělení rehabilitace a fyzioterapie pro nemocné ze Zlína a okolí, věnují se zde i speciálnímu cvičení u dětí - Vojtova metoda.