Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Rozbory konopí pro léčebné účely – Cannabinoidy z listu, květu, stonku
Provádíme rozbory konopí – Cannabinoidy - stanovení v extraktech z konopí nebo z listů, stonků a z květů - Orlická Laboratoř, s.r.o. Česká Třebová
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Skládací zástěny Silentia Praha od výrobce zdravotnického a laboratorního vybavení
Skládací Silentia v mnoha provedeních a velikostech, určené primárně pro zdravotnické vybavení, naleznete v nabídce ryze české společnosti LABO-MS se sídlem v Praze.
Analýza potravin, analýza vody - Státní veterinární ústav Praha
Potřebujete analyzovat čistotu vody, zjistit složení potravinových výrobků, či hledáte někoho na diagnostikování onemocnění zvířat?
Veterinární péče - šetrné chirurgické zákroky, operace zlomenin u malých zvířat
Šetrné chirurgické zákroky jako operace zlomenin u malých zvířat provádí Veterinární klinika Vítkovice, s.r.o., která klade důraz na léčbu dle nejnovějších lékařských postupů.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé, interní ambulance, Praha
Pokud hledáte kvalitní interní ambulanci a zároveň ordinaci praktického lékaře pro dospělé v Praze, neváhejte se obrátit na MUDr. Evu Kusákovou. Zajišťujeme preventivní i léčebnou péči.
Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost, Jindřichův Hradec
Pediatrii v Jindřichově Hradci provozuje MUDr. Miroslava Žižková – praktický lékař pro děti a dorost. Zajistíme zdravotní péči Vašemu dítěti od jeho narození do 19 let.
Oddělení ústní, čelistní, obličejová chirurgie, traumatologie
Ambulance na Oddělení ústní, čelistní a obličejové chirurgie a traumatologie Krajské nemocnice Zlín provádí vyšetření pacientů před chirurgickými výkony a ošetření po operacích.
Sérologie a virologie – odborná diagnostika nemocí zvířat  Praha
Státní veterinární ústav Praha nabízí komplexní služby v oblasti veterinární laboratorní diagnostiky. Virologie a sérologie jsou proto součástí našeho komplexu služeb.
Zdravotnická a laboratorní technika, zdravotní potřeby, prodej a servis
Zdravotnickou a laboratorní techniku, přístroje, zdravotní potřeby a nábytek prodává, opravuje a servisuje společnost Bičels Servise s.r.o. v Hradci Králové.
Praktický lékař pro dospělé, všeobecná zdravotní péče, Sušice
V ordinaci praktické lékařky pro dospělé MUDr. Olgy Nikodemové, která se nachází v Sušicích, Vám bude poskytnuta léčebná a preventivní péče, očkování, odběry.
Preventivní prohlídky dětí, preventivní péče o dítě, Praha 4
V péči o dítě hrají zásadní roli preventivní prohlídky v ambulancích praktických lékařů pro děti a dorost. Komplexní péči poskytuje ve své ordinaci i MUDr. Alexandra Vidnerová.
Odborná poradna, poradenství v péči o dítě, pediatrie Praha 4
Hledáte komplexní lékařskou péči a poradnu pro svého potomka? Obraťte se na pediatrickou ordinaci MUDr. Alexandry Vidnerové – poradíme Vám s péči o Vaše dítě s ohledem na jeho věk.
Očkování – povinná i nepovinná, dětský lékař, pediatr, Praha 4
Chcete své dítě chránit proti nemocem? Pak nezapomínejte na pravidelné očkování. Povinná očkování i očkování na vyžádání aplikujeme v ordinaci MUDr. Vidnerové na Praze 4.
Operace očí včetně šilhání neboli strabismus
Zajišťujeme výkony v oblasti očního lékařství – operace očí včetně šilhání neboli strabismu - Hradecké oční sanatorium, s.r.o.
Kosmeticko regenerační institut, AMEM-den otevřených dveří, novinky ve službách
Kosmeticko regenerační institut Zlín a Amem - ambulance estetické medicíny pořádají den otevřených dveří. Poznáte novinky ve službách a můžete vyzkoušet různé procedury.
Psychosomatika - psychosomatické příčiny nemoci, co nám nemoc chce sdělit
Studio Naturopatie v Ostravě se věnuje psychosomatice, pomůže Vám vypořádat se s obavami, strachy, naučí Vás zvládat stres a napoví, jak ovlivnit myšlení a prožitek emocí, aby nedocházelo k onemocnění
Poliklinika, zdravotnické zařízení, ambulance, město Bor, okres Tachov
Komplexní zdravotní péči o pacienty – preventivní i léčebnou – v mnoha oblastech ambulantních zdravotnických služeb poskytuje Poliklinika Bor ve městě Bor, okres Tachov.
Relaxační masáže Praha - Centrum Petra Havlíčka
Ing. Petr Havlíček, známý výživový poradce z oblíbeného televizního pořadu, se víc jak 20 let zabývá výživovým poradenstvím. Svým klientům nabízí postupy, které jsou prověřené dlouholetými zkušenostmi. Ke svým klientům přistupuje individuálně. Centrum Petra Havlíčka neposkytuje pouze nutriční poradenství, ale v jeho službách najdete i ...
Státní veterinární ústav provede odbornou diagnostiku Praha
Potřebujete provést veterinární diagnostiku uhynutí vašich zvířat? Zjistit, zda a jak onemocněla, vám mohou pomoci profesionálové ze Státního veterinárního ústavu v Praze.
Multifokální brýlová skla - způsob jak vyběhnout s presbyopií, výhodná akce
Oční Centrum Vyhlídka ve Valašském Meziříčí přichystala výhodnou akci na multifokální brýlová skla - dva páry multifokálních skel za cenu jednoho. Využijte skvělé akce a vyběhněte s presbyopií.
Lékařská pohotovost dětská, pro dospělé a zubní pohotovost-LPS Zlín
V 21. pavilonu Krajské nemocnice Tomáše Bati Zlín můžete využít lékařskou pohotovostní službu-LPS dle ordinačních hodin. K dispozici je lékařská pohotovost dětská, pro dospělé i zubní pohotovost.
Zdravotní středisko – gynekologie, dermatologie, ortopedie, Praha 2
Specializovanou zdravotnickou ambulantní péči v oborech gynekologie a porodnictví, ortopedie, estetická dermatologie a dermatovenerologie poskytuje společnost KCK SALVE spol. s r.o.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Syntéza oligonukleotidů – spojení umělé DNA a RND – realizace nadstandartních požadavků
Společnost BIOGEN Praha, s.r.o. je připravena pomocí špičkového softwaru realizovat Vaše nadstandartní požadavky ohledně syntézy oligonukleotidů DNA či RNA.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Odčervení psů i koček - likvidace vnitřních parazitů správně a pravidelně
Odčervení psů i koček provádí na veterinární klinice Vítkovice s.r.o. v Ostravě. Zajistěte pravidelnou a správnou likvidaci vnitřních parazitů a chraňte tak nejen své zvíře, ale i sebe.
Parazitologie přispívá lepšímu léčení i chovu zvířat
Parazitologie je pro léčbu nemocí lidí i zvířat velmi důležitá věda, která se zabývá vztahy mezi parazity a jejich hostiteli.