Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Patologické veterinární oddělením, stanovení příčin úhynu
Naše oddělení Vám zajistí parazitologická, bakteriologická, molekulárně-biologická aj. vyšetření, komplexní vyšetření zvířat při exportu i importu
Májový pobyt na horách - rekreační pobyty s procedurami v horských lázních
Májový pobyt na horách pro Vás letos připravili Horské lázně Karlova Studánka. Přijeďte se zrelaxovat do Jeseníků, kde je nejčistší vzduch v České republice a užijte si rekreační pobyt s procedurami.
Analýza potravin, kontrola složení a jakosti potravin, nezávadnost
veterinární laboratorní služby, mikrobiologické analýzy, kontrola složení potravin, monitoring cizorodých látek zpracuje Státní veterinární ústav Jihlava
Profesionální dietní poradna, prodej zdravé stravy a produktů ke snížení váhy
Dietní poradna Slimbee v Ostravě Vám pomůže zatočit s nadváhou. Náš speciálně vyškolený výživový poradce Vám sestaví jídelníček přímo na míru a stane se Vašim partnerem při hubnutí.
Léčba onemocnění pohybového aparátu metodou VRL - Vojtova reflexní lokomoce
V opavském rehabilitačním zařízení v klášteře na ulici Sušilova 1 je tým fyzioterapeutů vyškolený ve speciální léčebné technice. Jedná se o metodu VRL - Vojtovu reflexní lokomoci.
Analýza příjmů a výdajů potravy – cesta k vyváženému jídelníčku a zdravé stravě
Analýzu příjmů a výdajů potravy a mnoho dalších užitečných služeb týkajících se zdravého životního stylu nabízí tým Centra Petra Havlíčka s více jak dvacetiletou tradicí v oboru.
OCT podrobné vyšetření očí při podezření na zelený zákal, onemocnění sítnice, u cukrovky
Optická koherentní tomografie - OCT je podrobné vyšetření očí při podezření na zelený zákal, onemocnění sítnice či u cukrovky a je prováděna na poliklinice MEPHACENTRUM a.s. v Ostravě.
Mobilní veterinární služba, zvěrolékař, Dvůr Králové nad Labem
Potřebujete ošetřit Vašeho zvířecího kamaráda a nechcete ho vystavovat stresu z veterinární ordinace? Kontaktujte mobilní veterinární službu. Postaráme se o Vašeho mazlíčka v pohodlí Vašeho domova.
Hiporehabilitace se vším všudy - rehabilitační péče prostřednictvím koně, pro osoby se specifickými potřebami
Profesionální hiporehabilitaci neboli komplexní rehabilitační péči prostřednictvím koně můžete dopřát osobám se specifickými potřebami v Bystřici. Ubytování můžete využít právě v penzionu Ovečka.
Dioptrické sportovní brýle-kvalitní brýle vhodné na sport
Pro sportovce je nutné pořídit si kvalitní brýle vhodné na sport. Oční optika Lesa Uherské Hradiště prodává dioptrické sportovní brýle pro muže i ženy, vybírat můžete z několika značek.
Oční optika Lesa, s.r.o.
Naturopatie – řešení potíží s oslabenou imunitou, odkyselením organismu, hloubkovou detoxikací těla
Potíže s oslabenou imunitou pomáhá řešit Studio naturopatie Pavly Novotné, která se zaměřuje na odkyselení organismu, očistu střev, jater a celého organismu i efektivní hubnutí.
Zvěrolékař, očkování, čipování psů i koček - kvalitní služby a péče
Zvěrolékař v Hlučíně realizující očkování a čipování psů i koček a další péči o domácí mazlíčky je MVDr. Petr Gajdošík. Naše veterinární ordinace poskytuje opravdu kvalitní služby již od 90. let.
Rehabilitační cvičení SM systém pomocí lana pomůže odstranit bolesti zad
Odstranit bolesti zad Vám pomůže speciální rehabilitační cvičení SM systém. Jde o systém cvičení pomocí lana. Studio Věra Otrokovice se věnuje této metodě.
Měření dioptrií v optice pro dioptrické brýle a kontaktní čočky
Přijďte si změřit zrak do Optiky Cvikr na Praze 9. Změří Vám dioptrie, pomohou Vám s výběrem brýlí a pomohou Vám s aplikací kontaktních čoček.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Všeobecný praktický lékař pro dospělé, ordinace, Praha – Řepy
Profesionální zdravotní péči v oboru všeobecné praktické lékařství poskytuje MUDr. Olga Bajzová s.r.o. ve své ordinaci na Poliklinice Řepy v Praze 6 – Řepy, ulice Žufanova.
Prodej výrobků z bylin, pěstování bylinek, řezané a kontejnerované byliny
Prodej, pěstování bylinek, řezané byliny, kontejnerované, výrobky z bylin, přírodní zahrada, poradenství v oblasti bylin, masti, tinktury jedině od Bochníčkovi - Jana Bochníčková ze Slavonic.
Veterinární ordinace, léčba, prevence u zvířat, chovatelské potřeby, okres Semily
Má Váš zvířecí mazlíček zdravotní problémy? Chcete mu poskytnout komplexní preventivní péči? Navštivte soukromou veterinární kliniku MVDr. Věry Samohýlové v Lomnici nad Popelkou.
Operace očí u dětí i dospělých - Hradecké oční sanatorium, s.r.o.
Hradecké oční sanatorium poskytuje zdravotní péči jak klasických operací, tak ambulantně i v režimu jednodenní chirurgie.
Operace šedý a zelený zákal skleroplastika oční lékař Hradec
Nabízíme Vám komplexní zdravotní péči v oboru očního lékařství včetně operací šedého zákalu
Měření radonu na stavebním pozemku Ústí nad Orlicí
Měření radonu ve stavbách – zamezte riziko onemocnění včas - Orlická Laboratoř, s.r.o. Česká Třebová
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Transfuzní oddělení, dárcovství krve Zlín-informace pro dárce krve
Trsnsfuzní oddělení Krajské nemocnice Tomáše Bati Zlín uvítá všechny, kdo projeví zájem o dárcovství krve. Lékař transfuzního oddělení poskytne potřebné informace pro dárce krve.
Stomatologické vyšetření u zvířat, preventivní čištění zubů u koček a psů
Veterinární klinika Vítkovice, s.r.o. v Ostravě poskytuje stomatologické vyšetření u zvířat a preventivní čištění zubů u koček a psů, které ochrání jejich chrup a přispěje k jejich zdraví.
Inkontinence - prodej ochrany lůžka, prostěradla, chrániče matrace, podložky, podsedáky
Inkontinenční pomůcky, prodej ochrany lůžka, napínacích prostěradla, chrániče matrací, apsorpční podložky, podsedáky a další zakoupíte od firmy In-tex Jana Roubcová z Třebíče.
Péče o sportovce Praha – pro zdravý pohyb bez rizika bolesti či úrazu
Ať již sportujete závodně nebo rekreačně, zasloužíte si odbornou péči o Vás pohybový aparát. Klinika komplexní rehabilitace MONADA spol. s r.o. z Prahy Vám zaručí profesionální a efektivní přístup.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Prodej brýlí Praha 9 – dětské, sluneční i dioptrické bez doplatku
Sháníte brýlové obruby, dioptrická skla, sluneční brýle nebo dětské brýle? Prodej brýlí světových značek, široký výběr slunečních brýlí a vyškolený personál naleznete u Oční optiky Cvikr na Praze 9.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr