Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Diagnostika infekčních onemocnění zvířat Praha 6
Společnost Státní veterinární ústav Praha provádí diagnostiku infekčních onemocnění zvířat. Naše služby: - pitvy zájmových, exotických a hospodářských zvířat - histopatologické vyšetření nádorů a ostatních tkání zvířat, včetně cytologie - imunofluorescenční průkaz infekčních chorob zvířat - vyšetření krevního séra na přítomnost ...
Všeobecný praktický lékař pro dospělé, ambulance, ordinace, Praha
Komplexní péči v oboru všeobecného praktického lékařství pro dospělé poskytuje MUDr. Hana Bílková – H.B. s.r.o., praktická lékařka pro dospělé, ve své ordinaci v Praze na Chodově.
Masážní terapie Praha Awakening – harmonizace a detoxikace celého těla
Cítíte se unavení, podráždění, bolí Vás záda a klouby nebo jsou Vaše svaly napjaté? Od všech těchto nepříjemností Vám může pomoci masážní terapie podle Awakening v centru COMHEALTH s.r.o. Praha.
Rekonstrukční chirurgie Zlín-korekce jizev, rekonstrukce prsů, nohy, ruky
Oddělení plastické chirurgie KNTB Zlín provádí často výkony rekonstrukční chirurgie se zaměřením na rekonstrukce prsů, nohy, ruky, korekce jizev i jiné plastické operace.
Lázeňské pobyty na jižní Moravě - léčebné koupele ve a pobyty
Lázeňské pobyty na jižní Moravě - léčebné koupele, léčebné pobyty v lázních, wellness, fyzioterapeutické cvičení ve ****Spa Resort Lednice - nejmladší lázně České republiky.
Exklusivní lázeňské procedury, kosmetické služby - kosmetické ošetření pleti
Exklusivní lázeňské procedury, kosmetické služby, kosmetické ošetření pleti, péče o pokožku v Lázních Lednice na jižní Moravě - kvalitní péče o Vaši pokožku.
Veterinární ordinace- lékařská péče pro nemocná zvířata
Veterinární ordinace MVDr. Petra Johanidese poskytuje jak klasickou veterinární péči, tak speciální veterinární péče, která zahrnuje například moderní 3D laparoskopii.
MVDr. Petr Johanides Veterinární klinika
Ortodoncie, fixní a snímatelná rovnátka, vady postavení chrupu, mezery mezi zuby
Ortodoncie, vady postavení chrupu, mezery mezi zuby, esteticky nerovné zuby se léčí rovnátky fixními či snímatelnými. Se vším poradí a pomůže MUDr. Radek Kokaisl s ordinací v Praze 10.
Diagnostika chorob zvířat Hradec Králové – zamezení šíření nákazy
Všichni chovatelé hospodářských zvířat i zájmové chovy musí nutně udržovat dobrý zdravotní stav zvířat a zamezit šíření chorob. Státní veterinární ústav Hradec Králové nabízí diagnostiku chorob.
Centrum denních služeb Praha pro dospělé osoby s poruchou komunikace
V centru denních služeb Mezigeneračního centra Julie v krásném prostředí vily v Praze je připraven tým odborníků a logopedů pro pomoc dospělým osobám s poruchou komunikace.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Praktický lékař pro děti a dorost, pediatrie, ordinace v Rakovníku
Hledáte pro Vaše dítě zkušeného pediatra, praktického lékaře pro děti a mládež v Rakovníku a okolí? Obraťte se na pediatrickou ordinaci MUDr. Heleny Šretterové.
MUDr. Helena Šretterová Dětský a dorostový lékař Rakovník
Příspěvky na brýle od pojišťovny v optice Cvikr Praha 9
Optika Cvikr na Praze 9 Vám poradí s příspěvky od pojišťoven na brýle a komponenty. Ze zákona musí každý platit zdravotní pojištění a z toho plynou i určité výhody pro nás platící občany. Jednou z výhod je i příspěvek na dioptrické brýle a optické pomůcky. Nárok máme na akutní i preventivní ošetření u lékaře, který má smlouvu s pojišťovnou. Od ...
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Veterinární ordinace a služby, veterinář, Jablonec nad Nisou
Preventivní kontroly, očkování, pravidelné odčervování je základem prevence a předcházení nemocí Vašich zvířat.
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Zjistěte si ceny rozborů odpadních vod pro veřejnost
Odpadní vody - odtok z domovní ČOV, septiku – podmínky pro rozbory naleznete na stránkách
VÚOS – služby v oblasti toxikologie, analytiky a registrace
VÚOS - naše služby zahrnují testování zdravotnických prostředků, léčiv, biocidů, pesticidů a průmyslových chemikálií dle nařízení REACH. Nabízíme expertní služby v oblasti nařízení REACH a klasifikace dle nařízení CLP. Oblasti testování: Biologické hodnocení zdravotnických prostředků Preklinické testování farmaceutických ...
Analytická laboratoř Povodí Labe pro rozbory vody i zemin
Analytická laboratoř Povodí Labe provádí rozbory vody i zemin. Rozsáhlé spektrum rozborů vody a zemin dokáží rychle a zároveň přesně odhalit nežádoucí mikroorganismy. Účelně předcházejte znečištění prostředí. Od toho jsme tu my Povodí Labe, abychom vám pomohli. Voda je pro lidský život nezbytná. Nejenže musíme dodržovat pitný režim, ale voda ...
Doplňkový sortiment k dioptrickým a slunečním brýlím Praha 9
Ochranné pomůcky pro Vaše brýle naleznete na Praze 9 v optice Cvikr. Koupíte zde pouzdra na sluneční a dioptrické brýle, roztok na čočky, šňůrky a lanka na brýle, lupy, čistící prostředky atd.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Sedativa pro psy, zklidňující léky, ošetření psů, veterinární klinika
Veterinární ošetřovna a ordinace MVDR.Baudyš sídlící v Jablonci nad Nisou Vám pomůže ošetřit Vaše psy, najdete u nás i sedativa a zklidňující léky pro Vaše miláčky.
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Léčebně relaxační masáž Shirodhara, uvolnění nervového systému
Léčebně relaxační masáž Shirodhara- hluboké uvolnění nervového systému, omlazovací a pročišťovací terapie, prevence proti nemocem v Lázních Lednice.
Sportovní hala, levné ubytování, squash a masáže, Semily
Sportovní hala, levné ubytování, squash a masáže na jednom místě přímo v Semilech. Místo pro sportovní vyžití i příjemnou relaxaci a pohodlí najdete v Semilech. Zastánci aktivní pohybu najdou ráj ve zdejší multifunkční sportovní hale. Poskytuje celoroční zázemí pro mnoho míčových her. Ve Sportovní hale Semily tak najdete spoustu možností ...
Laboratorní rozbory pitných vod – nejlepší prevence jak pít čistou vodu - Povodí Labe  Hrade Králové
Laboratorní rozbory pitných vod - nejlepší prevence jak pít čistou vodu, naše laboratoř Vám určí rizika vody kterou pijete – odběry a laboratorní rozbory pitných vod Povodí Labe Hrade Králové
Rozbor pitných a rekreačních vod, vyšetřování jakosti pitné vody, zkoušky úpravy
Zajišťujeme rozbory pitných a rekreačních vody, vyšetřujeme jakost pitné vody, technologické zkoušky úpravy pitných vod.
Babybox, schránka pro anonymní odložení novorozence v areálu nemocnice Zlín
V západní části areálu Baťovy nemocnice Zlín je umístěn Babybox, který slouží jako schránka pro anonymní odložení novorozence.
Praktický lékař pro dospělé, komplexní zdravotnická péče, Brno
Praktická lékařka pro dospělé, MUDr. Alena Krásová s ordinací v Brně, Vám poskytne komplexní zdravotnickou péči, očkování, preventivní prohlídky.
Analýzy nařízení REACH dle Evropské unie
Nařízení REACH bude i pro vás srozumitelnější s naší firmou VÚOS. REACH je zkratka pro chemickou politiku Evropské unie. Všechny chemické látky vyráběné v EU musí být registrovány. A to komplexně upravuje právě zmíněné nařízení REACH. Ve společnosti VÚOS vám zajistíme vlastní testování látek. Náš rozhled v oboru toxikologie, ekotoxikologie i ...