Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Chirurgie, interna, jehly, drenážní sety-zdravotnický materiál, dovoz, distribuce
Dodavatel, distributor zdravotnického materiálu pro nemocnice a soukromé lékaře, chirurgie, interna - jehly, drenážní sety, kanyly dodává S.A.B. Impex, s.r.o., z Brna.
Vnitřní chemické WC se hodí na chatu i do nemocnice
Na chatě, zahrádce ale i u lůžka nemocného, všude tam můžete využít vnitřní chemické WC od firmy Eko Delta. Pohodlí a maximální komfort díky našim výrobkům můžete mít opravdu kdekoliv. Možnost zavést na pozemek kanalizaci či vodovod je v některých rekreačních oblastech dosti omezená. Na zahrádkách a chatách se tak klasický splachovací záchod ...
Dejte sbohem běžným čočkám – nyní jsou tu polarizační brýlové čočky!
Jste aktivní řidič? Kupte si polarizační brýlové čočky a nic Vás na silnici nemůže překvapit. Dokonale vyruší světlo, které se odráží od mokrých ploch. S našimi brýlemi uvidíte jako Ostříž!
Rozbory pitné vody - Povodí Labe Hradec Králové
Rozbory pitné vody rychle a kvalitně zajišťuje Povodí Labe Hradec Králové. Jestli pijete čistou a kvalitní vodu zjistíte díky rozborům pitné vody. Povodí Labe v Hradci Králové nabízí rozbory vody pro veřejnost. Chtěli byste vědět zda vodu, co denně pijete je zdravotně nezávadná? Nevíte jestli pitná voda splňuje všechny požadavky? Nechte si ...
Ekotoxikologické rozbory, testování akutní toxicity vodných výluhů
Zajišťujeme vzorkování všech typů vod, zemin, odpadů a vzduchu, provedeme testování akutní toxicity vodných výluhů - ekotoxikologické rozbory.
Vybavení pro zdravotnické zařízení, lékárny, ambulance na klíč
Zdravotnické zařízení a vybavení včetně nábytku pro ordinaci, kliniku, lékárnu zajistí společnost INDICO s.r.o., která je specialistou na modernizaci zdravotnických prostor.
Zubní, stomatologická laboratoř, veškeré zubní náhrady, korunky
Zubní, stomatologická laboratoř Kateřiny Kudláčkové zhotovuje veškeré zubní náhrady, protézy, korunky, můstky, najdete nás v Hradci Králové.
Kontrola účinnosti sterilizátorů ve zdravotnických zařízeních
Pravidelná kontrola účinnosti sterilizátorů ve zdravotnických zařízeních, salónech nebo pedikúrách.
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Rozbory vody - jste to, co pijete. Nebuďte bakterie!
Nechte si zjistit co pijete. Kvalitní rozbory vody odhalí každou nežádoucí bakterii. Zvolte prevenci v podobě rozborů vody! Prvním krokem je kontaktovat Povodí Labe, jsme tu i pro vás! O nežádoucích bakteriích víme všechno a dokážeme cíleně předcházet zdravotním problémům. Pitný režim je důležitý, to víme všichni. Málokdo pak ale ví, jestli je ...
Odběr a laboratorní rozbor pitných odpadních vod
Rozbory pitných a odpadních vod pro organizace a veřejnost. Jestli voda splňuje zdravotní a technické požadavky vám zjistí Povodí Labe v Hradci Králové. Laboratorním rozborem se především zjistí zda voda vyhovuje nejpřísnějším hygienickým předpisům. Musí odpovídat jak vlastnostem fyzikálním, tak i po stránce složení chemické a mikrobiologické. ...
Léčebná a preventivní lékařská péče s alergologií pro dospělé
Preventivní prohlídky, měření krevního tlaku, odběry krve, ale i diagnostiku a léčbu alergií, poruch imunitního systému nebo chronické infekce a záněty provádí MUDr. Heleny Jirákové v Klatovech.
PÁKISTÁN; Diagnostické testovací systémy a bio paliva
Global Gene Tech. (Pvt.) Ltd. je pakistánská molekulární a biologická společnost, která se specializuje na výzkum, vývoj a výrobu moderních lékařských diagnostických testovacích systémů a bio paliva. Jsme pátou firmou ve světě a první v Asii, která připravuje diagnostický set na tyfus. Naše výrobky: 1. Widal Kit (diagnostické sety na tyfus) 2. ...
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
Rehabilitace Praha – odborná pomoc fyzioterapeuta nejen při potížích pohybového aparátu
Pokud potřebujete z jakéhokoliv zdravotního důvodu služby fyzioterapeuta a celkovou rehabilitaci, obraťte se s důvěrou na služby společnosti COMHEALTH s.r.o. z Prahy.
Nabídka léčebných pobytů s rehabilitačními službami v lázních, v lázeňském zařízení
Nabídku léčebných pobytů v lázních, lázeňském zařízení, lázeňské pobyty s rehabilitačními službami pro Vás připravili lázně Lednice a Lázeňský dům Perla na jižní Moravě.
Praktická lékařka pro děti a dorost, pediatrie MUDr. Horáčková
MUDR. Marta Horáčková s ordinací v Kopřivnici poskytuje léčebnou a preventivní péči pro děti a dorost do 19 let. Jsem zkušený pediatr s laskavým a pečlivým přístupem k dětem.
Distribuce, prodej - jednorázové krmící lahvičky - standard pro zdravotnické zařízení
Jednorázové krmící lahvičky, prodej, dodávku, distribuci zdravotnického materiálu zajišťuje firma S.A.B. Impex, s.r.o., sídlící v Brně.
Sauny a masáže v prostředí Wellness & Spa v Kongres Hotelu Jezerka poblíž Pardubic
Nejen finské sauny a uvolňující masáže má v nabídce jedno z největších a nejluxusnějších Wellness & Spa center v Kongres Hotelu Jezerka nedaleko Pardubic
Welnes pobyty Pardubice - nejmodernější Wellness & Spa center v České republice
Hotel JEZERKA s.r.o. nabízí welnes pobyty v jednom v nejmodernějších Wellness & Spa center v ČR. Hotel se nachází nedaleko Pardubic. Spojte své pracovní povinnosti se zábavou.
Rozbor vody, Česká Třebová, Ústí nad Orlicí
Provádíme rozbor pitné a užitkové vody - Kontrola kvality teplé užitkové vody se zaměřením na výskyt legionel, dezinfekčních látek
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Autorizované měření emisí - BIOANALYTIKA CZ
Společnost BIOANALYTIKA CZ, s.r.o. je držitelem autorizace k měření emisí dle Rozhodnutí MŽP v plném rozsahu parametrů dle zákona o ochraně ovzduší 201/2012 Sb. Provádíme měření emisí spalovacích zdrojů znečišťování, zdrojů emitujících organické i anorganické látky, měření tuhých znečišťujících látek a sloučenin obsažených v zachycených ...
Hledám sponzory na zaplacení kurzu do Indie - jako lékařka foniatrie a ORL nabízím celoroční VIP péči v této oblasti!
Jsem lékařka foniatrie a ORL. Dělám klasickou i alternativní medicínu. Kromě jiného pracuji i s léčivou energií. Jsem dikšadávající.
Operace zeleného zákalu, skleroplastika, šedý zákal, refrakční chirurgie
Hradecké oční sanatorium, s.r.o. provádí komplexní zdravotní péči v oboru očního lékařství, provádí zákroky jako operace šedého, zeleného zákalu, skleroplastiku, refrakční chirurgii.
Vanové a vířivé koupele pro relaxaci a uvolnění svalů
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla je ambulantní zařízení, které mezi svými službami poskytuje vanové a vířivé koupele pro relaxaci a uvolnění svalů v Opavě.
Zažeňte jarní únavu a dopřejte si relaxaci v lázních Karlova Studánka v Jeseníkách
Potřebuje-li si Vaše tělo a mysl odpočinout od shonu všedního dne, naše horské lázně jsou pro Vás ideální. Můžete využít naše wellness pobyty, které budou mít na Vás prokazatelné pozitivní účinky.
Centrum denních služeb pro pro seniory Praha 5 - pro dospělé trpící poruchou řečových funkcí (afatikům)
Představujeme Vám - Centrum denních služeb pro seniory na Zbraslavi, který se nachází ve vile v ulici Elišky Přemyslovny č.p. 445.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP