Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Kosmetické služby, kosmetické ošetření pleti Lázně Lednice, relaxační den pro ženy.
Kosmetické služby, kosmetické ošetření pleti, relaxační den pro ženy, odpočinek v lázních na jižní Moravě to je kosmetický den v lázních Lednice - 100% kosmetické přírodní produkty.
Multifokální brýlové čočky Varilux, oční optika
Multifokální brýlové čočky Varilux, oční optika, optometrie, dioptrické brýle, měření zraku, samozabarvovací čočky od firmy Top optik Grůzová v Břeclavi.
Laboratorní rozbor kosmetiky Orlická Laboratoř | Lanškroun
Naše Orlická Laboratoř se dokonale vyzná v mikrobiologických a chemických rozborech včetně rozborů kosmetiky.
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Kontaktní čočky, aplikace kontaktních čoček, oční optika
Kontaktní čočky, aplikace očních kontaktních čoček, barevné kontaktní čočky, oční optika, optometrie, od firmy Top optik Grůzová v Mikulově - dlouholeté zkušenosti v oboru.
Kompletní dioptrické brýle, obruba + brýlové čočky, oční optika
Kompletní dioptrické brýle, obruba + brýlové čočky, oční optika, optometrie, prodej brýlí a brýlových obrub od firmy Top optik Grůzová v okolí Mikulova - dlouholeté zkušenosti v oboru.
Speciální nabídka pobytů na měsíc únor, Valentýnský pobyt v lázních, v lázeňském domě Perla
Speciální nabídku pobytů na měsíc únor a Valentýnský pobyt v lázních, v lázeňském domě Perla pro Vás připravili Lázně Lednice na jižní Moravě.
Čistě přírodní regenerační přípravek proti lupence, vyvinutý speciální technologií z vaječných žloutků
Chronické projevy psoriázy, tedy lupénky, jakými jsou nadměrné a nepříjemné rohovatění, olupování a praskání pokožky, spolehlivě odstraní Jandům kosmetický přípravek ze žloutků slepičích vajec.
Operace šedého, zeleného zákalu, skleroplastika, refrakční chirurgie
Hradecké oční sanatorium, s.r.o. privátní zdravotnické zařízení poskytuje komplexní péči v oboru očního lékařství a zajistí vám operace šedého, zeleného zákalu, skleroplastiky, refrakční chirurgii aj.
Zdravotní cvičení pro veřejnost pro zmírnění bolestí a špatných pohybových návyků
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla v Opavě poskytuje pro veřejnost zdravotní cvičení pro zmírnění bolestí a špatných pohybových návyků.
Ambulantní pediatrie, dětská a dorostová lékařka, České Budějovice
Zkušená praktická lékařka MUDr. Jana Junková ošetřuje děti a dorost od narození až po dosažení 19-ti let v ambulantní pediatrii v Českých Budějovicích.
Močová inkontinence u žen - léčení gynekologických a urologických potíží
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti v Opavě nabízí léčbu gynekologických a urologických potíží, včetně močové inkontinence u žen.
Zdravotnický materiál, porodní vakuová pumpa, porodní vakuový systém, vakuumextraktor
Zdravotnický materiál do nemocnic, lékařům, porodní vakuová pumpa, porodní vakuový systém, vakuumextrátor - distribuce a dovoz od firmy S.A.B. Impex, s.r.o. v Brně.
Prodej inkontinenčních kalhotek, plen, pomůcek pro dospělé Třebíč
Prodej inkontinenčních pomůcek, pleny, ochrana lůžka, vložky, kalhotky, body, overaly a další potřeby pro dospělé zajišťuje Jana Roubcová působící v Třebíči.
Vyšetření HIV, AIDS, přítomnost protilátek HIV - bezplatně a anonymně
Vyšetření krve bezplatně a anonymně na přítomnost protilátek HIV způsobující nemoc AIDS provádí ve Zlíně Zdravotní ústav
Infúzní a transfúzní technika, distribuce a prodej zdravotního materiálu
Zdravotnický materiál pro nemocnice, ordinace, soukromé lékaře - prodej a distribuce, infúzní a transfúzní technika od firmy S.A.B. Impex, s.r.o., z Brna.
Celostní zdraví - pohled na nemoc trochu jinak, holistický přístup, psychosomatika
Pavla Novotná ve Studiu Naturopatie v Ostravě vám pomůže zjistit příčiny vašich nemocí, špatného zdravotního stavu a pomůže vám uvést vaše tělo a duši do rovnováhy.
Ohřívače kojeneckých lahví, hygienické a bezpečné ohřívání lahví pro kojence Brno
Ohřívače kojeneckých lahví, bezpečné a hygienické ohřívače lahví pro kojence - prodej, dodávka. Ekonomický ohřev suchou metodou doporučuje a zajišťuje firma S.A.B. Impex, s.r.o., z Brna.
Nařízení REACH vám pomůžeme zvládnout
Nařízení REACH vám pomůžeme zvládnout podle pravidel a bez starostí. REACH je zkratka pro chemickou politiku Evropské unie, která vstoupila v platnost roku 2007. Podle nařízení tak všechny chemické látky vyráběné v EU musí být postupně registrovány. Nejste si jisti v této oblasti? Ve společnosti VÚOS jsme vám připraveni pomoci. Máme letité ...
Relax v pivní a mořské lázni - wellness procedury pro celou rodinu
Poznejte pivní mok jako blahodárný balzám na tělo i duši. Navštivte Rožnovské pivní lázně, kde nabízíme wellness procedury pro celou rodinu. Užijte si u nás úžasný relax v pivní nebo mořské lázni.
Logistické centrum zásobuje designovými brýlemi přes 80 zemí světa
Společnost MP Group Logistics Center, s.r.o. v Domažlicích na Plzeňsku provozuje centrální logistický sklad designových dioptrických a slunečních brýlí pro více než 80 zemí světa.
MPG Logistics s.r.o.
Zdravotnický materiál, technika – stent, stenty, prodej, dodávka, distribuce, Brno
Distribuce zdravotnického materiálu, vysoce kvalitní zdravotnická technika, stenty, dodávky do nemocnic, soukromým lékařům dodává S.A.B. Impex, s.r.o., z Brna.
Vyšetření HIV, AIDS bezplatně a anonymně
Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě a pobočkou v Olomouci, nabízí zdravotní služby se zaměřením na vyšetření HIV a AIDS, to vše také bezplatně a anonymně.
Veterinární chemické oddělení, laboratorní veterinární služby a konzultace
Zajištění veterinárních laboratorních služeb, chemické oddělení, vyšetření potravin, základní i speciální vyšetření, biochemie a hematologie
Lékovky týdenní, denní lékovka, půlič tablet-výroba
Firma EUROFORM a.s. vyrábí zásobníky na tablety - týdenní i denní lékovky a půliče tablet. konstrukční kancelář v Kroměříži. Výroba je v Chropyni-Zlínský kraj.
Sluchadla na míru, sluchová protetika Praha - pomůcky pro sluchově postižené
Sluchadly na míru a sluchovou protetikou se zabývá společnost COMHEALTH, s.r.o. Chcete lépe slyšet? Jste u nás správně!