Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

OCTENISEPT - antiseptikum na sliznici pokožku  - nenarušuje hojení uměle vyvolaných ran, není karcinogenní!
OCTENISEPT - použití - v gynekologii, urologii, proktologii, dermatolofii, v infekčních odděleních, odd. intenzivní péče, venerologii, geriatrii, porodnictví apod.
Vyšetření a poradna HIV, AIDS Brno - bezplatně a anonymně
Odběr krve anonymně a bezplatně na přítomnost protilátek HIV způsobující nemoc AIDS provádí v Brně Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě na ulici Gorkého 6, 1. patro.
Zdravotní pomůcky - polohovací elektrická postel, pronájem | Liberec
Nabízíme pronájem zdravotních pomůcek včetně polohovacích elektrických postelí na dobu od 14 dnů až 1 rok.
Penzion pro seniory Atrium Liberec SENIORSERVIS o.p.s.
HIV testy - bezplatná poradna AIDS, anonymní testování
Na pracovišti Zdravotního ústavu se sídlem v Ostravě poskytujeme anonymní bezplatné testování HIV protilátek. Součástí pracoviště je také bezplatná poradna prevence nemoci AIDS.
Radostné Vánoce v Top optik Grůzová, nákup dvou párů brýlí - druhé brýle za poloviční cenu
Radostné Vánoce při nákup dvou párů brýlí stejných dioptrií - druhé brýle za poloviční cenu navíc s dárkem k tomu v Top optik Grůzová Břeclav.
Brýlové čočky s povrchovou úpravou BlueControl , Top optik Grůzová Mikulov
Brýlové čočky s povrchovou úpravou BlueControl - ochrana Vašich očí, poradenství v oblasti oční optiky od firmy Top optik Grůzová v Mikulově.
Neurologické oddělení s iktovým centrem v Oblastní nemocnici Kolín, profesionální péče
Neurologické oddělení s iktovým centrem v Oblastní nemocnici Kolín a.s. nabízí profesionální léčbu pro pacienty z Kolínska a Kutnohorska, Českobrodska, Nymburska, Čáslavska a Prahy-východ.
Oblastní nemocnice Kolín, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Ženská neplodnost - mimotělní oplodnění IVF, asistovaná reprodukce
Ženskou neplodnost v Ostravě řeší pomocí asistované reprodukce, například mimotělním oplodněním (IVF - In vitro Fertilizace) tým odborníků ze společnosti EuroFertil CZ a.s.
Kvalitní péče pro novorozence v neonatologickém a pediatrickém oddělení Nemocnice Jablonec nad Nisou
Neonatologické oddělení Nemocnice Jablonec nad Nisou nabízí prvotřídní péči, nadstandardní vybavení a služby novorozeným dětem i maminkám, s možností ubytování pro tatínka.
Určení diagnózy a léčebného postupu při neplodnosti s individuálním přístupem
Určením diagnózy a léčebného postupu při neplodnosti se zabývá společnost EuroFertil CZ a.s. v Ostravě, která přistupuje vždy ke svým klientům s individuálním přístupem.
Prodej dioptrických brýlí a kontaktních čoček, oční optika Mikulov
Prodej dioptrických, bifokálních a multifokálních brýlí, kontaktních čoček, obrub, oční optika, měření zraku od firmy Top optik Grůzová v Mikulově.
Transporty pacientů pod zdravotním dohledem soukromou dopravní zdravotní službou
Soukromá dopravní zdravotní služba Horažďovice a Blatná Zdeněk Herzig zajistí transport pacientů, raněných, rodiček i vozíčkářů v Jihočeském a Plzeňském kraji.
Veterinární ústav,nemoc a úhyn zvířat,veterinární vyšetření Jihlava
chemická kontrola a analýza potravin, krmiv, laboratorní diagnostika, histologická a imunohistologická vyšetření, Nemoc, úhyn zvířat
Tříkolky pro dospělé Plzeň
Meta Plzeň, s.r.o. nabízí výrobu tříkolek pro dospělé. Cena za tříkolku se pohybuje od 14.800,-. Nosnost tříkolky se pohybuje v rozmezí 90 až 100 kg podle typu.
Veterinární oddělení virologie a sérologie, molekulární biologie
Specialista na mikrobiologické analýzy, molekulární biologie v oddělení virologie a sérologie. Chemická kontrola potravin, vod, polotovarů, surovin
Oční sanatorium, lékař, plastické operace, horní, dolní víčka, šedý, zelený zákal
Hradecké oční sanatorium, s.r.o. se postará profesionálně o Vaše oči a provede operací horních i dolní víček, plastické operace, operace šedého i zeleného zákalu a mnoho dalších.
Laserové zákroky, vyhlazení vrásek, jizev, laserové operace, omlazení pokožky Znojmo
Omlazení pokožky, vypnutí pleti, laserové zákroky, vyhlazení vrásek a jizev po akné radiofrekvencí eMatrix, vyrovnání jizviček po akné a další provádí společnost CHIRMEDICA s.r.o. ze Znojma.
Rozbory ovzduší na pracovištích, v pobytových místnostech, emise
Orientujeme se na rozbory složek životního a pracovního prostředí, jako jsou například rozbory ovzduší na pracovištích, v pobytových místnostech, emise a mnoho dalších.
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Sleva 20% na multifokální brýle, samozabarvovací čočky-vždy ostré vidění
Nepropásněte akční nabídku v Oční optice Lesa Uherské Hradiště. Sleva 20% na multifokální brýle i samozabarvovací čočky, brýlová skla.
Oční optika Lesa, s.r.o.
Dárkyně vajíček a dárce spermií - výhodná finanční kompenzace až 15.000,-
Naše společnost EuroFertil CZ a.s. v Ostravě hledá nové dárkyně vajíček a dárce spermií, přičemž za samozřejmost považujeme výhodnou finanční kompenzaci, která se pohybuje od 10.000 - 15.000 Kč.
Kvalitní značkové brýle a dioptrické brýle - prodej od Top optik Grůzová Břeclav
Kvalitní značkové brýle - značky Guess, Gant, Ray Ban, Swarovski Oakley a jiné, dioptrické brýle s multufokáními a speciálními skly prodej od firmy Top optik Grůzová v Břeclavi.
Veterinární ambulance s širokým výběrem služeb pro malá a hospodářská zvířata
Veterina MVDr. Vladimíra Vavřína zajistí Vašim mazlíčkům očkování, prevenci, léčbu, operační zákroky, konzultace a mnohé jiné služby ve třech ordinacích v okrese České Budějovice.
Kompletní brýle, obruba a brýlové čočky, oční optika  Mikulov
Kompletní brýle, obruba a brýlové čočky, oční optika, dioptrické brýle, měření zraku od firmy Top optik Grůzová v Mikulově - dlouholeté zkušenosti v oboru.
Zubní pohotovost, ošetření zubního kazu bez vrtání Praha - moderní metody v ošetření zubů
Zubní nonstop klinika, kde prvotřídní stomatologové poskytují komplexní dentální služby. Chcete-li mít úsměv jako hollywoodská hvězda, je zubní klinika Prague City Dental tou správnou volbou.
Elektroléčba, ultrazvuk a pulzní magnetoterapii Praha - vše na jednom místě
Nestatní zdravotnické zařízení THERAP-TILIA provozuje osm ambulantních oddělení v oboru fyzioterapie a komplexní léčebné rehabilitace v různých lokalitách Prahy.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha