Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Virologická, bakteriologická veterinární a laboratorní vyšetření
Chemická kontrola a analýza potravin, veterinární a laboratorní vyšetření, mikrobiologické analýzy, detekce a kvantifikace mykotoxinů
Veterinární klinika Plzeň - 24 hodinový nonstop provoz, sanitární veterinární služba
Plzeňská veterinární klinika má 24 hodinový nonstop provoz, disponuje sanitní službou pro zvířecí mazlíčky. Klinika mám tři vyšetřovny a dva operační sály. K dispozici má i vlastní laboratoř.
Veterina Plzeň
S Vašimi nemocným mazlíčkem můžete navštívit Veterinární Kliniku Kerslova v Plzni. Pro pohodlí a bezpečí Vašeho zvířátka máme tři vyšetřovny a dva sály připraveny k operacím. Vlastníme laboratoř pro koprologii, vyšetření hematologické i biochemické, kontrolu moče a ektoparazitů. Pro krevní kontrolu užíváme kvalitní analyzátory CATALYST, ...
Lékárna – eshop s širokým sortimentem léků, vitamínů, doplňků stravy i přípravků na klouby
Už nemusíte chodit do lékárny, nakupte na našem eshopu Lékárny Bazalka, kde najdete široký sortiment léků, vitamínů, doplňků stravy i přípravků na klouby.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Odstranění, operace, křečových žil, laserové operace, odstranění znamének, vyhlazení vrásek Znojmo
Laserové operace, odstranění křečových žil, laserová chirurgie, odstranění znamének, lézí, vyhlazení vrásek a další zákroky provádí CHIRMEDICA s.r.o. MUDr. Tomáš Rozvadovský, ze Znojma.
Veterinární ošetření nonstop Plzeň
Veterinární klinice KLEISSLOVA MVDr.Ladislava Kuncla v Plzni zajišťuje ošetření nonstop. Pro Vaše čtyřnohé miláčky poskytujeme veterinární ošetření nonstop - 24 hodin denně! Jako jedinná veterinární klinika v Plzni zajišťujeme pro zvířecí mazlíčky veterinární sanitní službu! Máme k dispozici nejmodernější přístrojové vybavení např.: - ...
Mikroskopická endodoncie Praha – ošetření kořenových kanálků zubu pod operačním mikroskopem
Ošetření kořenových kanálků neboli takzvanou mikroskopickou endodoncii provádí naše klinika Dental Office H33 s.r.o. na Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Bezbolestné odstranění zubního kazu pomocí laseru Hradec, Praha
Bezbolestné odstranění zubního kazu pomocí laseru v privátní zubní ordinace ve Velkém Třebešově. Odstraníme Vám kaz pomocí LASERU - vrtání laserovým paprskem je zcela bezbolestné !!!! Provádíme i velké výkony rekonstrukčního charakteru - v pondělí nástup - v pátek hotovo - ubytování je u nás zajištěno - radioviziografie - ambulantní ...
Veterinární pohotovost Plzeň
Veterinární pohotovost Kliniky Kleisslova v Plzni je tu pro Vaše zvířátko nonstop. Pokud máte nemocného mazlíčka, ale nemáte dostupné auto, nebo ho potřebujete odvézt po operaci po Plzni či blízkém okolí, naše veterinární ambulance a pohotovost je tu pro Vás dnem i nocí. Jsme jedinou veterinární klinikou v okolí, která si pro Vašeho drobečka ...
Dietní poradna, profesionální výživový poradce - zdravé hubnutí s efektivním výsledkem
Profesionálního výživového poradce, který vám pomůže zdravě hubnout s efektivním výsledkem, najdete v dietní poradně na poliklinice MEPHACENTRUM a.s. v Ostravě.
Veterinární klinika Plzeň - sanitní služba, operace, léčba zvířat, fyzioterapie
Plzeňská veterinární klinika zajišťuje veškerou léčbu zvířecích pacientů, operace, sanitní službu a nově i fyzioterapii. Nonstop služba - 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.
Spolehlivý veterinář, specializovaná veterinární klinika a ordinace - kvalitní péče
Spolehlivého veterináře i specializovanou veterinární kliniku a ordinaci poskytující profesionální a kvalitní péči Vašim domácím mazlíčkům, najdete právě v Ostravě Vítkovicích.
Diagnostika tělesného a duševního zdraví - léčitel, bylinářství e-shop
Léčitel Kamil Duraj provádí diagnostiku tělesného a duševního zdraví. Navštivte e-shop nebo bylinářství Bylinka v Šumperku a vyberte si z širokého sortimentu bylin, čajů a dalších přírodních produktů.
Rehabilitace psů Plzeň
Fyzioterapií a rehabilitací psů s v Plzni zabývá veterinární klinika Kleisslova. Tato alternativní metoda léčby je známá řadu let, ale málo používaná u zvířat.
Laserové operace, vyhlazení vrásek, operace křečových žil, kosmetika Moravské Budějovice
Centrum laserové chirurgie a kosmetiky, kosmetické zákroky, vyhlazení vrásek, laserové operace, operace křečových žil, znamének, jizev a další od CHIRMEDICA s.r.o.
Fyzioterapie a rehabilitace při akutních i chronických problémech Praha
Poruchy pohybového systému organismu nejsou příjemnou záležitostí. Jejich projevy se však dají diagnostikovat a na základě toho i léčit.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Hygienická laboratoř - rozbory pitné vody a měření hluku
Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě a pobočkou v Jihlavě, nabízí zdravotní služby. Hygienické laboratoře zajišťují analýzu vody, zemin, odpadů, potravin a ovzduší, měření hluku, osvětlení a vibrací.
implantologie Praha 4 - zubní implantáty pro plnohodnotný život od značky Straumann a Camlog
Na zubní klinice Dental Office H33 s.r.o. si můžete nechat profesionálně a spolehlivě aplikovat kvalitní švýcarské zubní implantáty značky Straumann a Camlog.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Dárkový poukaz do lázní, na wellness - rekreační pobyt jako dárek pro ženu i na Vánoce
Horské lázně Karlova Studánka v Jeseníkách pro Vás připravily dárkové poukazy do lázní a na wellness. Tyto rekreační pobyty jsou vhodné jako dárek pro ženu i na Vánoce a zajistí tu nejlepší rekreaci.
Lékárna - dermokosmetika, léky a zdravotnické potřeby, homeopatika
Lékárna POLIKLINIKA s.r.o. v Opavě se zaměřuje na prodej speciální dermokosmetiky, léků, zdravotnických potřeb, homeopatik a jiných přípravků.