Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Fyzioterapie a komplexní léčebná rehabilitace Praha -  THERAP - TILIA
THERAP-TILIA spol. s r.o. nestátní zdravotnické zařízení provozuje komplexní léčebné rehabilitace a fyzioterapie.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Vyšetření, test intolerance potravin – zjištění potravní nesnášenlivosti
Pokud trpíte nejasnými a chronickými obtížemi, měli byste zvážit test intolerance potravin. Zjištění potravní nesnášenlivosti provádí firma Zdraví bez limitu CZ. Vyšetření provádíme ve dvou variantách
Podzimní pobyt pro seniory v lázních  - rekreace s polopenzí a příjemným ubytováním
Podzimní pobyt v lázních pro seniory pro Vás letos připravily Horské lázně Karlova Studánka v Jeseníkách. Těšit se můžete na skvělou rekreaci s polopenzí a příjemným ubytováním.
Oční vyšetření pro psy, měření očního tlaku u zvířat - profesionální péče
Oční vyšetření pro psy zajišťuje Veterinární klinika Vítkovice s.r.o. v Ostravě, která měří právě oční tlak u zvířat a zajišťuje jim další profesionální péči.
Autolékárničky, soupravy první pomoci a lékárničky pro provozovny
Soupravy první pomoci, lékárničky pro provozovny i motoristy dodává společnost D.A.S. Polička, Lubomír Demel. Nabízíme kompletní autolékárničky i běžné lékárničky s vybavením dle platných předpisů.
Plastové uzávěry všeho druhu, na které je spoleh - Prachatice
Svět je plný různých lahví, lahviček, kanystrů či nádob, které ke správnému fungování potřebují uzávěry. Nejen v potravinářském či kosmetickém průmyslu bychom se často neobešli bez toho, aby nějaká nádoba pořádně těsnila. Plastové uzávěry jsou v dnešní době zkrátka velmi potřebnou komoditou a jejich kvalitní zpracování je důležité pro předcházení ...
Aptar Czech Republic s.r.o.
Rehabilitace zad a končetin Praha -  zdravotní masáže, akupresura a akupunktura
Rehabilitace na naší klinice v Praze Vám pomohou od bolestí zad a končetin pomocí masáží, akupresury a akupunktury.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Bambusová masáž Praha - přijďte se k nám zklidnit a uvolnit tělo i obličej a podpořit své zdraví!
Společnost COMHEALTH, s.r.o. se sídlem v Praze provádí bambusovou masáž, která je vyhledávaná především pro své mimořádné relaxační a kosmetické účinky.
Dia obuv, zdravotní boty pro diabetiky - proti otlakům a drobným poraněním
Pro Vaše zdraví a pohodlí vyrábí firma MORAVIA PLAST, spol. s r.o. zdravotní boty pro diabetiky, která zamezí vytváření otlaků a drobných poranění a představují tak ideální ochranu.
Městské lázně Zlín, finská sauna, parní kabiny, krytý bazén-celoroční provoz
V budově Městské lázně Zlín je nejen krytý bazén a dětský bazén, ale také finská sauna a prohřívací parní kabiny. Máme celoroční provoz.
Městské LÁZNĚ STEZA ZLÍN, spol. s r.o.
Liposukce odsátí tuku tumescentní metodou-rychlé řešení tvarování postavy
Řešení pro rychlé tvarování postavy nabízí Liposukce- Klinika Plastika - estetika Zlín provádí odsátí tuku tumescentní metodou, vede k rychlému zeštíhlení postavy.
Farmaceutické obaly, aplikátory Čkyně
Výrobu a prodej farmaceutických aplikátorů vede firma Aptar Čkyně s. r. o. v Prachaticích. Nabízíme vysoce hygienickou a bezpečnou úschovu, přepravu a dávkování léků pro farmaceutický průmysl. Z našich lahviček si vyberete přesně tu, která dokonale poslouží Vašim potřebám. Vybrat si můžete z řad: Klasik – nízkotlaký sprej vhodný pro kapalné ...
Aptar Czech Republic s.r.o.
Veterinární klinika, ordinace - očkování zvířat profesionální veterinářem
Veterinární klinika Vítkovice v Ostravě poskytuje komplexní péči o malá zvířata. Nejdůležitější je zdravotním problémům předcházet, proto domácím mazlíčkům zajišťují preventivní péči a očkování.
Akreditovaná chemická a mikrobiologická laboratoř v Písku, analýzy a zkoušky pro firmy i občany
Akreditovaná chemická a mikrobiologická laboratoř v Písku provádí chemické a mikrobiologické zkoušky a analýzy vzorků potravin, vody, půdy, kalů, odpadů, kosmetiky a zemědělských produktů.
Zdravotnické potřeby Třeboň - prodej rehabilitačních lehátek a stolů pro zdravotnictví
Výrobou a prodejem zdravotnických potřeb se věnuje RESI Třeboň spol. s r.o. V nabídce společnosti naleznete především lehátka určená pro rehabilitaci, zdravotnictví nebo fyzioterapie.
Legionella či jiné bakterie ve vodě? Odhalí je rozbor vody
Analýzu a rozbor vody provádí Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě, kde odhalí legionella či jiné bakterie ve vodě.
Bezplatná poradna AIDS, HIV - anonymně a bezplatně
Bezplatnou poradnu nemoci AIDS najdete v Ostravě v budově Zdravotního ústavu se sídlem v Ostravě na Partyzánském náměstí. U nás je zřízena bezplatná a anonymní poradna prevence AIDS, HIV.
Rozbor potravinářských olejů - fosfor i číslo kyselosti | Česká Třebová
Rozbor potravinářských olejů je jedním z řady oborů společnosti Orlická laboratoř Česká Třebová. Již řadu let se úspěšně věnujeme rozborům vody, ovzduší, odpadů, potravin.
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Rehabilitační pomůcky Třeboň - prodej rehabilitačního příslušenství, potřeb a cvičebních pomůcek
Společnost RESI Třeboň spol.s r.o. se zabývá výrobou a prodejem rehabilitačních pomůcek, potřeb, příslušenství a cvičebních pomůcek. Také nabízíme doplňkový nábytek.
Privátní plastická a estetická chirurgie zlepší Váš zevnějšek
Plastika - estetika Zlín, privátní plastická a estetická chirurgie je tu s radou jak zlepšit Váš zevnějšek. Přijďte k nám na konzultace.
Zubní klinika Praha 1 -  unikátní metody moderní stomatologie
Zubní klinika Prague City Dental v centru Prahy nabízí služby z celé řady oblastí zubní péče a přijímá stále nové pacienty.
Lehátka Třeboň - prodej zdravotnických lehátek, kosmetických lehátek, masážních lehátek
Společnost RESI Třeboň spol.s r.o. se zabývá výrobou a prodejem lehátek pro zdravotnictví, kosmetiku, masáže, rehabilitace a další. Lehátka jsou určena pro fyzioterapeuty, lékaře i nemocnice.
MLS laserová terapie - pomoc při odstranění akutní bolesti, zánětu i otoku
MLS laserovou terapii pomáhající odstranit bolest, zánět i otok provádí ve Frýdku Místku fyzioterapeutka Mgr. Iveta Sedlářová. Pokud potřebujete rychle překonat akutní bolest, jste na správném místě!
Vánoční dárkové poukazy na plavání, saunu, bazén v hodnotě 300, 500, 1000 Kč
Vánoční nabídka STEZA Zlín - Městské Lázně: dárkové poukazy na plavání, saunu, bazén v hodnotě 300, 500, 1000 Kč. Možné využít po celý rok.
Městské LÁZNĚ STEZA ZLÍN, spol. s r.o.
20% sleva na masáže u COMHEALTH, s.r.o. Praha -  Akce léto 2016 - Neváhejte a zavolejte!
Jste unaveni po celodenním pracovním kolotoči? Bolí vás záda? Máte problémy? Pak je tu pro Vás společnost COMHEALTH, s.r.o. se sídlem na Praze 8.