Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Dentální hygiena Praha 4 -  součást prevence zubního kazu, zánětu dásní a paradentózy.
Dentální hygienu, která zahrnuje odstranění zubního plaku a kamene, pigmentaci zubů, vyčištění mezizubních prostor a poradenství jak pečovat o svůj chrup provádí Dental Office H33 s.r.o na Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Rehabilitace a léčebné procedury, které vám pomohou od bolestí | Opava
V Centru ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla Vám zajistíme rehabilitace a jednotlivé procedury dle Vašich individuálních a potíží.
Prelinguální hluchota - vrozená ztráta sluchu
laboratorní testování, diagnostika DNA, forenzní laboratoř, testy otcovství, odborné posouzení, konzultační a poradenská činnost, odborný personál
Pomoc při akutních bolestech zad, kloubů, po úrazu, hlavy u migrény
Petr Plešek umí pomoci při akutních bolestech zad, kloubů, páteře, po úrazech i bolestech hlavy u migrény.
Fyzioterapeutické cvičení MUDr. Smíška - SM Systém, ideální proti bolesti zad
Cvičení MUDr. Smíška a jeho SM Systém při bolestech zad provádí ve Frýdku Místku Fyzioterapeutka Mgr. Iveta Sedlářová, která se specializuje na služby v oblasti fyzioterapie.
Léky a léčiva, homeopatické přípravky, vitamíny a potravinové doplňky
Kompletní lékarenský sortiment doplněný o široký výběr homeopatik nabízí Apatyka Anděl s.r.o., Roudnice nad Labem. Léky na předpis i volně prodejné, vitamíny, homeopatika i potravinové doplňky.
Vycházkové dřevěné, duralové a skládací hole Praha – lehká pomoc a opěra při chůzi
Vycházkové dřevěné, duralové, skládací, výškově nastavitelné a s různými tvary rukojeti najdete v našem internetovém obchodě.
Zdravotní pomůcky pro výplach Praha – jednoduché pomůcky, soupravy pro provádění klystýrů
Hygienické zdravotní pomůcky pro výplach a klystýr včetně dalších zdravotnických pomůcek zakoupíte v našem prodejním centru v Praze.
Kalibrační laboratoř pro váhy s neautomatickou činností
Kalibrační laboratoř pro váhy s neautomatickou činností složí pro nově zakoupené váhy, váhy opravené nebo používané zákazníky. Kalibrační laboratoř firmy VÁHY - JAS vlastní od roku 2010 akreditaci udělenou Českým institutem. Koupili jste si novou váhu nebo máte váhu po opravě? Pak jsme tu pro vás. Navštivte naší kalibrační laboratoř pro váhy s ...
Lokomoční pomůcky a fixační materiál eshop - široká nabídka za skvělé ceny!
Dostali jste se se zdravím do úzkých nebo se staráte o nemohoucího příbuzného? Pak se vám jistě bude hodit nabídka lokomočních pomůcek, fixačního a dalšího zdravotnického materiálu z našeho e-shopu.
Gelový obklad Praha – chladivé a hřejivé sáčky Thermocompress universal
Gelové obklady Thermocompress universal pomáhají chladem nebo teplem proti bolestem a únavě. Tyto sáčky si můžete zakoupit u firmy První jílovská a. s. na Praze-západ. Thermocompress balíčky pomohou rychle a účinně od bolestí a osvěží lidský organismus. Jsou naprosto nezávadné vůči pokožce. Teplý obklad pomáhá prokrvení dané části těla a ...
Romantické pobytové balíčky pro dva -  privátní wellness, relaxační masáže
Vyberte si romantický pobytový balíček pro dva a užijte si ubytování plné relaxace a hýčkání v poklidném Penzionu Ovečka v Beskydech, kde můžete také využít privátní wellness a relaxační masáže.
Servis a oprava invalidních vozíků Praha - na počkání v místě klienta
Invalidní vozíky zapůjčené či koupené u naší firmy Vám rádi záručně i pozáručně opravíme a to i na počkání v místě klienta nebo na jedné z našich provozoven.
Stylové sportovní, cyklistické, lyžařské brýle Oakley-eshop
Pořiďte si stylové sportovní, cyklistické nebo lyžařské brýle Oakley u certifikovaného prodejce ve specializovaném eshopu nebo naší oční optice Uherské Hradiště.
Veterinární klinika nonstop | Plzeň
Naše veterinární klinika je připravena Vašemu mazlíčkovi pomoct ve dne i v noci. Připravena je i sanitní služba, která k Vám rychle dorazí a zvíře ošetří, popřípadě s sebou odveze k vyšetření na kliniku. Pro malé i větší pacienty máme připraveny tři vyšetřovny, dva operační sály a laboratoř pro vyšetření moče, poševní cytologie, ektoparazitů ...
Skvělá akce 1+1 na masáže pro páry či kamarádky-druhá zdarma
Studio EVENTY Kroměříž zve páry či kamarádky na masáže - právě nyní skvělá akce 1+1, kdy druhá osoba získává masáž zdarma. Bonus bylinná lázeň.
Mamologické screeningové centrum, preventivní vyšetření prsů ultrazvukem
EUC Klinika Brno s.r.o. provozuje moderní akreditované mamologické screeningové centrum v Brně, které se zaměřuje na mamologická vyšetření a preventivní ultrazvukové vyšetření prsů.
Nejmodernější metody - umělé oplodnění, léčba neplodnosti, asistovaná reprodukce
Umělé oplodnění, léčbu neplodnosti i asistovanou reprodukci zajišťuje společnost EuroFertil CZ a.s., která využívá ty nejmodernější postupy a metody.
Lékárna - přírodní a účinné doplňky stravy i homeopatika
Lékárna Nový dům v centru Prostějova nabízí široký výběr doplňků stravy a homeopatika, které jsou přírodní a velice účinné.
Originální dioptrické, sluneční brýle Ray Ban-eshop
Dioptrické, sluneční brýle Ray Ban e-shop Uherské Hradiště
Veterinární poradna Plzeň – online poradenství
Online poradnu v Plzni provozuje Veterinární klinika Kleisslova. Pokud potřebujete řešit zdravotní problém u svého domácího mazlíčka a myslíte si, že to není akutní a potřebujete se pouze poradit, zda navštívit veterináře nebo jestli existuje nějaká domácí léčba, můžete se obrátit na webovou stránku Kliniky a navštívit online poradnu. Svůj ...
Ladival-opalovací krém pro děti, dětská kosmetika
Kosmetika na opalování, dětské opalovací krémy, potravinové doplňky, lékařská kosmetika, Vichy, Laroche Possay, Bioderma, výživa pro sportovce, e-shop
Sanitní veterinární služba Plzeň - sanitní služba pro zvířata
Veterinární Klinika Kleisslova z Plzně zajišťuje pro své zvířecí pacienty sanitní službu. Nemáte k dispozici auto a potřebujete svého domácího mazlíčka (kočičku, pejska) odvézt na operaci nebo po operaci nebo i z jiných důvodů? U nás to není vůbec žádný problém! Ceník (s DPH): - 150,- cesta na adresu, kterou si určíte - 225,- cesta tam a ...
Pohotovost pro zvířata Plzeň – řešení akutních případů
Veterinární pohotovost v Plzni zajišťuje Veterinární klinika Kleisslova. Někdy není zbytí a je nutné jet na pohotovost i se zvířetem. Právě pro tyto případy poskytuje veterinární klinika Kleissová nepřetržitý provoz 24 hodin denně. Obrátit se na ně můžete i o víkendu a svátcích. Jejich prostory jsou vybaveny třemi vyšetřovnami a dvěma ...