Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Testování patron, zkoušení ručních palných zbraní a kanónů v balistické zkušební laboratoři prototypu
Firma Prototypa-ZM, s.r.o. z Brna disponuje balistickou zkušební laboratoří pro prototypy. Umožňujeme testování patron, zkoušení ručních planých zbraní a kanónů nebo zkoušení ochranných materiálů.
Prototypa-ZM, s.r.o.
Rodinné pobytové balíčky s možností sportovních aktivit a kulturním programem po celý rok
Ubytování pro celou rodinu včetně bohatého kulturního a sportovního programu poskytuje Hotel Kraví hora Bořetice****. Vyzkoušejte naše rodinné pobytové balíčky v různých ročních obdobích.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Stoly na stolní tenis pro profesionální i amatérské hráče
Vyberte si svůj pingpongový stůl u odborníků – široký sortiment stolů pro profesionální i amatérské hráče stolního tenisu prodává specializovaná prodejna Jan Pelikán z Brna.
Jan Pelikán Prodejna potřeb pro stolní tenis Brno
Půjčovna dětských vozítek a vozíku za kola včetně příslušenství – rodinné výlety i s těmi nejmenšími
Na půjčování dětských vozítek a vozíku za kola včetně příslušenství, které zajistí radost z rodinných výletů i s těmi nejmenšími, se zaměřuj odborníci z firmy Půjčovna kol Lednice.
Půjčovna kol Lednice
Ubytování v apartmánu pro rodiny s dětmi - dětské hřiště,  zapůjčení postýlek
Komfortní ubytování v apartmánu pro rodiny s dětmi včetně zapůjčení dětských postýlek zajišťuje Penzion u Fousáče na Znojemsku. Pro děti provozujeme sportovní hřiště s pískovištěm a dalšími atrakcemi.
Penzion U Fousáče
Poskytování široké škály služeb v oblasti sportu, rekreace a volnočasových aktivit
Příspěvková organizace TEZA Hodonín slouží obyvatelům města Hodonín a okolí a je zaměřena na poskytování široké škály služeb v oblasti sportu, rekreace a volnočasových aktivit.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Kompletní služby balistické ochranné laboratoře - zkoušky zbraní, ochranných materiálů
Zkoušky zbraní a testování ochranných materiálů za různých podmínek provádí firma Prototypa-ZM, s.r.o. z Brna, která zajišťuje kompletní služby balistické ochranné laboratoře.
Prototypa-ZM, s.r.o.
Školní výlety na kolech v Lednicko-valtickém areálu – půjčování kol i příslušenství
Na půjčování kol, elektrokol i příslušenství, které jsou vhodné nejen pro školní výlety v lednicko-valtickém areálu se zaměřují specialisté ze společnosti Půjčovna kol Lednice.
Půjčovna kol Lednice
Firemní akce a výlety na kolech a elektrokolech – objevování krás Lednicko-valtického areálu ze sedla
Na půjčování kol a elektrokol vhodných pro pořádání firemních akcí a výletů k objevování krás Lednicko-valtického areálu se zaměřuje Půjčovna kol Lednice s bohatým výběrem kol i příslušenství.
Půjčovna kol Lednice
Badmintonová hala s půjčovnou raket, vlastním parkovištěm – rezervace hřiště online
Přijďte si zahrát badminton do badmintonové haly U Splavu v Břeclavi. Hala je v provozu celoročně, disponuje vlastním parkovištěm i půjčovnou raket. Možnost rezervace hřiště online.
Půjčovna moderních kol a elektrokol - skvělé cyklovýlety s rodinou i přáteli po Jižní Moravě
Jižní Morava láká na skvělé cyklovýlety s rodinou i přáteli. Rezervujte si moderní kola i elektrokola v Půjčovně kol Lednice a užijte si krásy Valtic.
Půjčovna kol Lednice
Potisk kvalitního textilu – buďte jedineční a originální v oblečení s potiskem dle vlastního návrhu
Potisk kvalitního volnočasového i pracovního oblečení a obuvi originálními potisky provádí v okolí Kyjova a Hodonína firma A studio group, spol. s r.o.
A studio group, spol. s r.o.
Aktivní dovolená pro děti i dospělé – ubytování s bazénem, tenisem a dětským hřištěm
Ubytování s možností využití venkovního bazénu, tenisového kurtu, dětského hřiště a mnoho dalšího umožňuje Penzion U Fousáče, který najdete na jižní Moravě.
Penzion U Fousáče
Půjčovna dětských kol, sedaček, vozíků a doplňků – cyklovýlet pro celou rodinu včetně dětí
Na půjčování dětských kol, sedaček, vozíků a dalších doplňků k zajištění příjemného výletu pro celou rodinu včetně dětí se zaměřují profesionálové na cyklistiku ze společnosti Půjčovna kol Lednice.
Půjčovna kol Lednice
Letní příměstské tábory – aktivní či taneční zábava i pro ty nejmenší
Na plánování a realizaci letních příměstských táborů pro děti od 4 do 13 let se zaměřuje společnost PROSTOR PRO BALANC s.r.o. z Velkých Bílovic, která zařizuje tábory aktivní, taneční a pro nejmenší.
PROSTOR PRO BALANC s.r.o.
Komfortní penzion, apartmány pro rodiny s dětmi s dětským hřištěm
Penzion U Fousáče poskytuje zábavu a relaxaci pro celou rodinu. Poskytuje širokou škálu ubytovacích možností, které uspokojí potřeby každé rodiny.
Penzion U Fousáče
Kompletní příslušenství na kola – půjčovna s obrovským výběrem za bezkonkurenční ceny
Kompletní příslušenství na kola, jako jsou vozíky, přilby, zámky a košíky, má ve svém bohatém sortimentu za bezkonkurenční ceny Půjčovna kol Lednice, která zajistí dokonalý cyklovýlet.
Půjčovna kol Lednice
Penzion, ubytování se sportovním vyžitím - tenisový kurt, ping pong, badminton, v blízkosti aqualandu Moravia
Penzion U Fousáče, ubytování v blízkosti aqualandu Moravia, nabízí svým hostům sportovní vyžití. K dispozici je tenisový kurt, ping pong, badminton. U nás najdete spoustu možností jak si zasportovat.
Penzion U Fousáče
Zakázkové lakování rámů jízdních kol, cyklorámů všech kategorií a materiálů
Lakováním rámů a doplňků jízdních kol všech kategorií a materiálů na zakázku se v Brně zabývá Autolakovna BOSS. I Vy můžete mít originální a neobyčejné kolo.
Moderní posilovna, kvalitní posilovací stroje, osobní trenéři
V Best Gym Horova najdete vše, co potřebujete pro svůj trénink. Moderní vybavení, kardio zóna, funkční zóna, osobní trenéři a příjemná atmosféra. Neváhejte a přijďte si vyzkoušet naši posilovnu.
Best Gym Horova
Ubytování se sportovním zázemím a možností výletů – dokonalé umístění penzionu v Mikulově
Nádherné apartmány v krásné krajině Mikulova má společnost Apartmány Gulliver, která poskytuje ubytování se sportovním zázemím, tartanovým hřištěm a bohatým výběrem výletů v blízkém okolí.
Apartmány Gulliver Penzion Mikulov
Víceúčelová sportovní hala, víceúčelový sál, sál stolního tenisu, sál pro aerobik a tělesnou výchovu, sportovní akce, Hodonín
Společnost TEZA Hodonín, příspěvková organizace provozuje víceúčelovou sportovní halu vhodnou pro pořádání sportovních akcí s nejmodernějším vybavením v České republice.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Prodej přípravky pro výrobu vnadících směsí pro ryby, směsi pro sportovní rybolov
Prodejce, dodavatel přípravků pro výrobu vnadících směsí pro ryby, krmítková směs pro ryby, doplňky pro rybolov s různými příchutěmi nabízí MIKROP ČEBÍN a.s.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Sportovní vybavení pro tenis, badminton, fitness, jogu nebo běh od SPORTPRO TEBE.CZ
Společnost SPORTPROTEBE.CZ je kamenná prodejna se sportovních vybavení, kterou najdete v Brně, ale i online internetových obchod s více jak 300 výdejními místy.
Funkční a pohodlné oblečení a obuv pro hráče stolního tenisu
Funkční a zároveň dobře padnoucí oblečení a obuv pro hráče stolního tenisu objednávejte na e-shopu stolnitenispelikan.cz, nebo navštivte naši kamennou prodejnu v Brně.
Jan Pelikán Prodejna potřeb pro stolní tenis Brno